Goto Home

Tour de Vacance.   We gaan voor de top!

STO

vvkr

Tour de Vacance is een online reiswinkel voor wielrenners. Wij bieden vakanties, stages, clinics en verzorgen graag je inschrijving voor de mooiste cyclosportiven.

Zo bieden wij ondermeer een arrangement met daarin inschrijving, accommodatie en training voor La Marmotte in de Franse Alpen. Alles staat uiteraard in het teken van jouw voorbereiding op deze monstertocht. Ook als je deze schitterende tocht op een andere dag wilt rijden met ondersteuning door volgwagen en mentale ondersteuning, ben je bij ons aan het goede adres.
Daarnaast zijn er tal van andere mooie cyclosportiven, stages en vakanties te boeken via onze website.
Wil je weten wanneer de inschrijving voor diverse cyclo’s starten en af en toe tips voor toffe wielerstages en vakanties willen ontvangen, abonneer je dan direct voor onze updates:

 

Tour de Vacance is uit passie voor de wielersport gestart door Robert Bernaerts uit Tilburg. Robert is al enkele jaren eigenaar van MarmotteCyclo.nl, een informatieve website over La Marmotte, de loodzware cyclosportive in de Franse Alpen met jaarlijks enkele duizenden Nederlandse en Belgische deelnemers.

Enkele meningen van onze klanten:

Ik heb deze week voor de marmotte als erg leuk ervaren.Was een alleen boeker en wist niet goed wat te verwachten. Alles was goed geregeld , mooi appartement, lekker eten. Mooie trainingsritten en bovenal goed gezelschap.Wellicht tot volgend jaar ! met vriendelijke groet Sebastiaan

Robert, Esther en team, jullie organisatie is echt top. Alles is vlekkeloos verlopen. De briefing was heel leerrijk en het eten was fantastisch. Marmotte=Tour de Vacance!   Erik

Kijk op deze pagina voor nog veel meer ervaringen van mensen die eerder bij Tour de Vacance geboekt hebben

 

IMG_0272

 

IMG_0086