Goto Home

Wat onze gasten ervan vinden….

De mening van onze gasten is natuurlijk heel belangrijk voor ons. Op deze pagina kun je een testimonial achter laten, dit wordt heel erg door ons gewaardeerd. Tip: kopieer de tekst van je testimonial even voordat je op de “Post testimonial” knop klikt. Mocht het nodig zijn, dan kun je de tekst daarna nogmaals eenvoudig opnieuw plakken.

Alternatieve Marmotte op 4 september 2017

5

Ik had van te voren al wat recensies gelezen maar toch zijn Robert en Ester er in geslaagd mijn verwachtingen te overtreffen. Een prachtig appartement, heerlijk eten (in overvloed) en een superbegeleiding tijdens de trainingsrit en de Marmottedag. Robert en Ester denken aan ieder detail zodat je je als fietser maar met twee dingen bezig hoeft te houden; fietsen en genieten!! De rest regelen zij. Op een bijzonder prettige wijze. Benaderbaar, vriendelijk, kundig en 100% toegewijd. Wat een verademing. Ik heb méér dan genoten en verheug mij nu al weer op mijn volgende fietsreis bij Robert en Ester. Een échte aanrader.

door Bouwe Heins

Tour de Marmotte 2017

5

In 2017 hebben wij als drie vrienden meegedaan aan de Tour de Marmotte. In totaal waren er 10 deelnemers, allemaal met het doel om de gewenste en gevreesde Marmotte te fietsen. Het was een groot succes! Alledrie hebben we de tocht volbracht en enorm genoten (ook afgezien!). Accomodatie en maaltijden waren tip top verzorgt en Robert en Ester zijn continu bereikbaar voor vragen etc. De begeleiding tijdens de tocht was ook super. Je hoeft eigenlijk alleen je fiets maar mee te nemen, verder is alles aanwezig en geregeld. Ik kan het iedereen aanraden!

door Bastiaan Kommers

Marmotte pyreneeën 2017

5

Alles tot in de puntjes goed geregeld. Enkel maar moeten denken aan fietsen en toeleven naar de M-dag waar je dankzij unieke systeem je eigen bevoorrading hebt.Top begeleiding in ritten. In grote groep toeleven naar grote doel is ook motiverend. Als solo reizer een topweek gehad.

door kurt haertjens

Tour de Marmotte september 2017

5

Samen met Bouwe en Nanne naar de Alpen geweest. En wat hadden wij een super begeleiding van Robert en Esther. En dan de catering niet te vergeten. Geweldig weekend gehad!!

door Roel de Jong

Marmotte Pyrenees 2017

5

Alsof je bij spap en smam thuiskomt. Dat gevoel geven Ester en Robert je. Ze zijn ‘er’ zonder ‘aanwezig’ te zijn. Geen gillende bonte avonden, maar lunchtafels langs de kant van de weg met fietsingrediënten in overvloed. Geen lange motivatie gesprekken, maar een simpel: ‘ik denk dat je het haalt’. Goed verzorgde en uitdagende trainingsritjes met oog voor de omgeving. Juiste opbouw van de fietsweek naar de climax toe. En op de dag zelf een uitstekende ondersteuning. Het idee om als fietser je eigen tas samen te kunnen stellen met eigen voedsel en of schone kleding voor op verschillende (extra) ravitailleringspunten is uniek en maakt dit arrangement meer dan compleet. Of zoals ze zelf zeggen: ‘je hoeft alleen je fiets mee te nemen en te denken aan fietsen’. En dat is echt zo! Bedankt Ester en Robert (en begeleiding) voor een waanzinnig eerste kennismaking in het hooggebergte.

door Ephraim de Rooij

Marmotte pyreneeënversie 2017

5

Wij hebben met veel plezier deelgenomen aan de pyreneeënversie van de Marmotte dit jaar. Door de uitstekende verzorging van Tour de Vacance en het enthousiasme van de begeleiders en de andere deelnemers, hebben we onszelf overtroffen en allebei een zilveren medaille gehaald. Robert en Esther bedankt voor de fijne week en de bijzondere ervaring. We komen zeker nog een keer terug.

door Tijmen en Marit

Marmotte Pyreneeën – 2017

5

Dank aan alle medewerkers van TDV voor de fantastische en professionele begeleiding tijdens de week voorafgaand aan en op de dag van de M-rit.
Alleen maar woorden van lof!

door Marijke en Yves

Marmotte Pyrénées 2017

5

Een TDV-fietsreis is TOP. Dat heeft alles te maken met Robert & Ester die perfect aanvoelen wat een cyclist wil: bike-eat-sleep-repeat. Alles is tot in de puntjes verzorgd: van de voorbereidende info, over de bevoorradingen, tot de gemeende interesse in ieders prestatie(s). Het enige wat je zelf moet doen, is trappen. En laat dat nu net zijn waarom je deelneemt aan een fietsweek. Een TOP-fietsweek, bedankt Robert & Ester!

door Jo VdB

Marmotte Pyreneeën 2017

5

Dit was de eerste keer dat ik in de bergen een toertocht ging rijden. Gelijk een hele zware, wellicht onderschatting van de te verrichten inspanning ?
Maar de reis was voor mij perfect, de trainingsritten waren dusdanig dat er een opbouw in zat en dat ik op de grote dag zelf de tocht uit kon rijden in een tijd die ik niet voor mogelijk had gehouden.
De groep was zeer gevarieerd, er waren van elk niveau een aantal mensen waardoor er leuke groepen ontstonden om mee te trainen. Het hotel waar we zaten was volledig afgestemd op fietsers.
Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik deze reis zo weer zou boeken.
Ester en Robert bedankt.
En natuurlijk Janneke voor de begeleiding tijdens de trainingsritten.

door Mark

Marmotte Pyrenees – 2017

5

Ester en Robert, wat hebben jullie er een fantastische week van gemaakt. Voor mij was dit de eerste keer dat ik via Tour de Vacance een week ben gaan fietsen en ik kan dat iedereen aanraden!

door Patrick

Marmotte Pyrénées

5

Wat een leuke week heb ik gehad met als afsluiting de Marmotte.
Hierbij sprong de tasjesservice er absoluut boven uit. De verzorging was echt top.
Ik kan Tour de Vacance absoluut aanbevelen.

door Teunis

Fietsvakantie Spanje 2017!

5

Ester & Robert weer enorm bedankt voor een onwijs mooi en goed verzorgd fietsweekend! Vorig jaar in Frankrijk waren we al helemaal onder de indruk van hoeveel energie en passie jullie steken om alles voor ons onvergetelijk te maken! Toen wij hoorde dat jullie nu ook fietsvakanties verzorgen in Spanje hebben wij gelijk geboekt. Wat een aanrader! Het is een geweldig fietsland en uiteraard door jullie weer tot in de puntjes geregeld. Tot binnenkort!!

door Sietse Barendregt

Top Fietsvakantie aan de Costa Blanca

5

We hebben in April 2017 een paar fietstochten gemaakt in Albir (Spanje – Costa Blanca). Samenvattend:

  1. Top begeleiding
  2. Super goede fietsen
  3. Geweldige fietstochten
  4. Voor de klimmers, mooie, uitdagende en lange ‘klim’ km’s
  5. Veel hoogtemeters 🙂
  6. Goed hotel, gericht op sporters
  7. Leuke lokatie om na een fietstocht te relaxen in de zon!
  8. Fietsen en een echte vakantiegevoel

groeten,
Matthew

door Matthew

Alternatieve Marmotte tocht 15 augustus 2017

5

Als onderdeel van onze vakantie in de alpen het 4 daagse alternatieve Marmotte arrangement geboekt en op 15 augustus 2017 deze gereden en uitgereden. Dit uitrijden werd mede mogelijk gemaakt door Robert en Esther die de groep goed voorbereiden op de Marmottetocht met vooraf een trainingsrit en briefing en op de dag van de Marmotte de gezellige groep van 8 de gehele dag goed faciliteerde en ontzorgde met naast je eigen energie eten/drinken onderweg ook nog het nodige eten/drinken klaar te hebben staan. Hoewel het een zware tocht is, maakt dit de tocht wel aangenaam. Na afloop ook nog een super mooie fotoreportage ontvangen zodat het Marmotte Arrangement niet vergeten wordt.
Dit alles maakte dat ik een topvakantie in de Alpen had en zeer tevreden ben over het aangeboden pakket. Een aanrader voor een ieder die in zijn eigenvakantie een leuke uitdagende tocht niet alleen wil rijden maar georganiseerd. Tot een volgende tocht.
Bedankt Robert en Esther

door Henrie van der Kolk

Klein verslag..De. Marmotte.

5

Ik heb het al meerde keren verteld aan Esther en Robert. Het is super bij Tour de Vacance. Bij Tour de Vacance heb je meer het gevoel dat je met je familie op stap bent. De verzorging is geweldig en ook knus en vooral sociaal.
Tot slot: het was en is GEWELDIG..Dat staat als een paal boven water…Tot de volgende Tour. Groeten, Kees.

door kees haas.

Marmote aug 12 t,m 16

5

Ongelofelijke ervaring meegemaakt. Organisatie is top, aan iedereen aan te bevelen die graag fietst. Heb me fantastisch geamuseerd, ook dankzij de begeleiding met de volgwagen. We waanden ons echte profs. Dikke proficiat voor ester en robert. grt werner

door Werner vandendaele

Marmotte 2017

5

Ook dit jaar werd het weer bevestigd: als je alles uit La Marmotte wilt halen, dan ga je met Tour de Vacance mee. Niet alleen word je perfect ontzorgd tijdens de granfondo zelf, je kunt je ook optimaal voorbereiden in de voorafgaande week. Met begeleide trainingsritten inclusief fourage en wel vier (!) uitstekende maaltijden per dag. En je zult het zien, die maaltijden gaan erin. Je kunt je een week lang helemaal focussen op het fietsen, samen met gelijkgestemden. Drie keer raden waar de gesprekken die week over gaan :). Robert, Esther en de begeleiders zijn al even gek van fietsen. Geen moeite is ze te veel om je te helpen met adviezen en zelfs technische ondersteuning. Al met al voelt het als een grote familie. Ik heb niets dan lof voor deze organisatie met het fietshart op de juiste plaats!

door Janneke Scheepers (Zijwielrent.nl)

Marmotte augustus 2017

4

Super arrangement. Met de voorbereiding en begeleiding op de dag was dit voor mij dé manier om de Marmotte uit te rijden. Heel veel dank Robert en Ester, deze kan van mijn bucket list. Mede dankzij jullie!

door Arjan

Tour de Marmotte juli 2017

5

Wil je een onvergetelijke fietstocht maken? Dan zit je bij Robert en Ester goed

Je wordt enthousiast onthaald in een mooi appartement en behandeld als een prof. Het eten is lekker en zeer uitgebreid: ontbijt, trainingspasta en 3-gangen diner. Onderweg wordt je top begeleid met voedsel en coaching. Onze verwachtingen zijn ruim overtroffen.

Robert en Ester, onwijs bedankt!

door Pieter Jelle

Marmotte 2017

5

Wat heb ik genoten van de prachtige omgeving, het leuke trainingsprogramma, de geweldige sfeer, prima accommodatie en het gezellige team van Tour de Vacance. Een aanrader voor iedereen die een fietsuitdaging zoekt. Prima prijs kwaliteit verhouding.

door Monique

Marmotte 2017

5

Robert and Ester organized an excellent tour and hosted the riders superbly. The food was excellent and in abundance. They go out of their way to accommodate everyone. I highly recommend Tour de Vacance.

door Craig Moir

Marmotte 2017

5

Super organisatie en zeer lekker en gevarieerd eten. Alles piekfijn in orde !

door Koen Bloeyaert

Marmotte 2017

5

Goed verzorgd arrangement, goede begeleiding, prima eten en goede verzorging onderweg. Je hoeft alleen maar te fietsen.
Ester en Robert bedankt voor de fantastische week.

door Thijs Jonker

Vier vrienden in La Marmotte 2017

5

Wij zijn vier vrienden met een druk bestaan. Naast een gezin en niet bepaald en negen-tot-vijf-job, lukt het een keer of drie per week lekker hard te koersen en even wat stoom af te blazen. Om bij je thuisfront dan nog voor elkaar te krijgen een week in de Alpen te gaan wielrennen, da’s op zich al bijzonder. Maar als je vervolgens in het gespreide bedje van Tour de Vacance terecht komt, is het geluk compleet.

Vanaf het eerste begin bij de aanmelding in oktober, valt de behulpzaamheid op van Robert en Ester. Geen vraag is te veel. De reacties altijd even prompt als to-the-point. In de maanden tot aan de officiële deelnamebevestiging vanuit de Marmotte-organisatie, loodsen zij je vlot door de noodzakelijke papierwinkel. Ondertussen bouwt de spanning zich op en neemt de trainingsinspanning toe; waarbij hun e-mails met tips, schema’s en voedingsadviezen goed van pas komen.

Voor ons begint op maandag 26 juni de (voor)pret pas echt als we met de auto via bocht 6 van de l’Alpe D’Huez in Villard Reculas aankomen. De inschrijftafel staat buiten in het zonnetje en Robert en Ester vangen ons op. Vanaf dat moment worden we in een doorlopend programma gestort van top-ontbijtjes, trainingsritten, pasta-buffetten en koolhydraten-diners. Geen tijd om je te vervelen. Aanhet eind va de dag de benen fors op de proef gesteld? Geen probleem: Brenda masseert ze vakkundig in topconditie voor wat er komen gaat.

Zondag 2 juli is het zover; La Marmotte start om 7.50 uur. We kunnen licht bepakt fietsen want op elke col wachten Robert, Ester en collega’s ons op. Zodra je bovenkomt wordt je ‘besprongen’ door een van hen. Bidons worden gevuld, repen in je shirt gepropt en wat je verder nodig hebt uit een tasje dat speciaal voor je klaar is gezet. Met een flinke duw in de rug vlieg je over de top en daal je af richting het volgende hoogtepunt.

Fietsen moet je uiteraard zelf doen, maar door de support van Tour de Vacance verliep onze tocht vanaf de start tot aan de finish op rolletjes. Voor mij kreeg La Marmotte daardoor een fraai gouden randje.

door Norbert Jeronimus

Marmotte Granfondo Alpes Arrangement 2017

5

Hallo Robert en Esther,

Omdat ik jullie na de Marmotte niet meer heb kunnen bedanken wil ik het graag op deze manier nog even doen.

Onwijs bedankt voor de afgelopen week! Ik heb enorm genoten en ik ben niets te kort gekomen! TOP! Dit doen jullie echt heel erg goed!

Mede door jullie ( en het laatste colaatje op de Alpe d’huez 🙂 ) heb ik mijn doelstelling kunnen behalen!  Waar kan ik de foto’s vinden die jullie de afgelopen week hebben gemaakt?

Wie weet tot ziens!
Groetjes, Elco!

door Elco van den Berk

Marmotte Granfondo week 2017

5

Via deze weg wil ik jullie nog bedanken voor de goede organisatie de vorige week. De accommodatie, catering en begeleiding tijdens trainingtochten en de Marmotte waren zeer ok waardoor wij een goede prestatie konden neerzetten, ieder op zijn niveau.

Bedankt en misschien tot een volgende keer,

Zdenek De Vriese.

door Zdenek De Vriese

Tour des Alpes arrangement juni 2017

5

Wij hebben genoten van een heerlijke week tijdens Tour des Alpes. Vanaf aankomst tot vertrek was alles super geregeld, dus een heerlijk zorgeloze week gehad. Met zulke verzorging gaat het fietsen ook bijna vanzelf 😉
Dus zeker een aanrader en hopen zeker nog een keer te komen genieten van een ander arrangement. Bedankt!!

 

door Mark en Arianne

Stage aan de Costa Blanca

5

Afgelopen week in Spanje meegereden met Tour de Vacance. Alles top geregeld met goede bevoorradingen onderweg en mooie routes. Robert en Esther hadden het Goed voor elkaar. Mooie routes, mooi weer en altijd vrolijk. Wat erg prettig is: de persoonlijke touch, jij vraagt en zij draaien TOP.  Ga zo door en wellicht tot een volgende keer. Groet, Jurgen

door Jurgen van Londen

Wielerstage Costa Blanca Spanje

5

Afgelopen week trainingsstage gedaan aan de Spaanse Costa vlak bij Calpe. Top omgeving en klimaat in het voorjaar om aan je klimcapaciteiten te werken. Super verzorgd door Robert en Esther, catering onderweg, route begeleiding op de fiets en anticipatie op omstandigheden en deelnemers. Volgend jaar weer hoop ik.

door Pieter Allewijn

Nove Colli 2017

5

Dag Robert,
We hebben een mooie week met jullie Nove Colli arrangement achter de rug, de transfer naar het hotel en naar de luchthaven waren prima geregeld, het hotel is ons zeer bevallen, vriendelijk en behulpzaam. De fietsritten waren leuk. De Nove Colli heb ik goed gereden, de 205 km in 7 u 23 minuten ( bevoorraden inbegrepen) en ben op plaats 927 geëindigd ( naar verluidt 13.500 deelnemers). Dus bij de eerste 7 %. In mijn categorie 45 tot 49 jaar gouden medaille.
Groetjes Kurt en Gwenny.

door Kurt Vanhaecke

tour de marmotte 8 september 2016

5

in de week van 5 september 2016 hebben m’n fietsmaatje cor en ik een aantal topdagen (letterlijk) beleefd, onder de hoede van Robert en Esther.
erg fijn om alleen maar te hoeven fietsen; eten (onderweg en in het appartement), onderdak, volgauto’s een fotoreportage en zelfs een reserve-zonnebril en prachtweer waren voor ons geregeld. het uitfietsen van de route van la marmotte was het enige dat we zelf moesten doen.

bedankt esther en Robert (en serge en patty voor het heerlijke eten).

door roelof wieringh

marmotte 9-september 2016

5

Wat een belevenis, na de trainingsrit over de col de sarenne, met kramp te moeten uit stappen,was de moraal voor de marmotte niet best, maar mede met de verschrikkelijk goede begeleiding onderweg door Esther en Robert toch uit gereden. Nogmaals Esther en Robert enorm bedankt voor de goede ondersteuning en verzorging. Ook de catering was prima in orde,bravo.

door Cor zuiderduin

Tour de Marmotte september 2016

5

Wat een geweldige week… de organisatie, het appartement, het eten en de begeleiding tijdens de rit was echt fantastisch. Dit is de manier om volledig ontzorgd te worden en toch je eigen ding kunnen doen. Kortom zeker voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader.

Bedankt Esther en Robert

door Rene Vijverberg

Marmotte toer Aug. 2016

5

Alles wat supergoed geregeld. Het verblijf het eten de briefing enzovoorts. Het “trainingstochtje” en de Marmotte. Supermooie fotos en voor sommige de nodige “ondersteuning” onderweg. Nogmaals bedankt Esther en Robert. (Y) top!

door Mark B

Marmotte toer Aug. 2016

5

Alles wat supergoed geregeld. Het verblijf het eten de briefing enzovoorts. Het “trainingstochtje” en de Marmotte. Supermooie fotos en voor sommige de nodige “ondersteuning” onderweg. Nogmaals bedankt Esther en Robert. (Y) top!

door Mark B

Marmotte 2016

5

Het is alweer even terug.
Maar ik denk nog steeds graag terug aan die mooie marmotte week. Alles was dik voor elkaar en een schitterende omgeving om te verblijven.
Bedankt voor de goede zorgen.
Zeker een aanrader voor iedereen

door Erik Luken

Marmotte-tour juli 2016

5

Beste Ester en Robert,
We zijn inmiddels al weer bijna een week terug in Nederland en we missen jullie elke dag ;-)! Wat een geweldige week was het!! Op onze site hebben we het omschreven als ‘leven als God in Frankrijk’. Een prachtige accommodatie, magnifieke catering en perfecte begeleiding. Vriendschap, fietsen, afzien en genieten. Dankzij jullie hebben we het allemaal beleefd en is het gelukt de Marmotte uit te rijden. Het was een onvergetelijke week!!
Nogmaals enorm bedankt!

door Wil van der Zande - Peerke Pollentier

Marmotteweek 2016

5

We hebben genoten van een gigantisch goed georganiseerde week. Perfecte begeleiding en catering: super!
Gezelligheid was er volop.
We komen zeker binnen enkele jaren nog een keer terug.
Dikke pluim!

door Koos & Annette

Marmotte week 2016

5

Voor het tweede jaar op rij meegedaan aan de Marmotte week. Wederom prachtige locatie, goede vezorging ‘s ochtends ‘s avonds EN onderweg tijdens de trainingsritjes. Had er dit jaar al snel voor gekozen om niet de Marmotte zelf te rijden en in plaats daarvan dus meer dagen voorafgaand mooie tochten te maken.
Ester en Robert hebben wederom een leuk team begeleiders meegenomen. Ik zou zo weer tekenen voor 2017 maar voor verandering van omgeving ga ik waarschijnlijk een andere omgeving opzoeken. Maar niets dan lof!

door Henk

Marmotteweek 2016

5

Best Esther, Robert en het ganse team.
Het was een supere toffe week.
Heel goede sfeer, prachtige organisatie van dag 1 tot vertrek.
Zeer goede catering, zeer goede bevoorrading tijdens de trainingstochten en tijdens de Marmottedag.
Fantastische steun, aanmoediging en begeleiding tijdens de marmotte zelf.
Hopelijk tot ziens.

door Van Oost Ria

Marmotte Granfondo arrangement 2016

5

Ook ik heb het erg naar mijn zin gehad afgelopen week. Complimenten hoe jullie alles georganiseerd hadden, ik had niets meer te wensen als fietser.

Bovendien was de sfeer onderling erg prettig, het eten prima en de locaties ook helemaal top. Ik heb me in ieder geval al voorgenomen om volgend jaar opnieuw mee te gaan.

door Mark van der Heijden

Marmotteweek 4 tot 11 juni

5

Beste, Robert, Esther en catering.

Wij (10 mannen en 2 vrouwen) hebben super genoten van onze fietsvakantie met jullie organisatie, alles was tot in de puntjes verzorgd, appartementen, het eten. Begeleiding en bevoorrading tijdens de trainingsritjes en marmotterit waren gewoonweg top! Ik kan deze formule aan iedereen aanraden je zult er geen spijt van krijgen.

Mvg Dave

door Dave

Weekje – Tour de Marmotte 4-11 juni 2016

5

Super appartementen, super catering, top verzorgde begeleiding door Robert en Ester met alles er op en er aan. Geweldige bevoorradingen onderweg, top voorbereidingsritten en super dagje Marmotte. Hopelijk gaan de plannen in Calpé door en komen we daar ook nog een keer naartoe of mss nog wel eens een keer naar Alpe D’Huez. Zeker tot ziens.

door Luc Adams

La Marmotte juni 2016

5

Met een groep van 21 renners hebben we La Marmotte gefietst in juni 2016. Dat had niet, of toch zeker niet zo aangenaam, gekund zonder de uitstekende begeleiding en zorgen van Robert en Ester. Enorm behulpzaak, en ook gewoon heel aardig. Zeker voor hen kiezen.

door Jorn

Tour de Marmotte 12-16 juni 2016

5

Het was een fantastische ervaring en is zonder enige terughoudendheid een aanrader voor de echte fietsliefhebber!
De Franse Alpen waren net zo imponerend als jullie inzet om van deze fietsvakantie voor iedere deelnemer een succes te maken. Alles staat bij Tour de Vacance (lees: Ester en Robert) volledig in het teken van fietsen en heeft een hoge kwaliteit: huisvesting, catering, training, voorbereiding en actieve begeleiding op de grote dag. Uit alles bleek jullie grote deskundigheid en ervaring met onvoorziene situaties en wisselende weersomstandigheden. Daarbij zijn jullie hartelijke en gastvrije mensen die er duidelijk zelf plezier in hebben er voor iedereen een onvergetelijke ervaring van te maken! En dat is helemaal gelukt: ik kom graag nog een keer terug!

door Jorgen van den Berg

Tour de Marmotte 12 – 16 juni 2016

5

Hallo Esther en Robert,

Met heel veel plezier kijken wij terug op een weekje fietsen in de Alpen met als hoogtepunt La Marmotte die wij op 14 juni hebben gefietst.
De accommodatie en catering was perfect, als je na een fietstocht thuiskomt stond de koelkast vol met pasta en diner. Super geregeld, je hoeft je nergens druk om te maken en kunt doen waarvoor je daar komt en dat is fietsen in de Alpen.
De begeleiding tijdens La Marmotte met volgauto en verzorging onderweg was prima en de foto’s die jullie onderweg hebben gemaakt zijn prachtig om La Marmotte terug te zien.

door Jeen en Roelof Bouwmeester

Marmotte weekvakantie juni 2016

5

Ester en Robert,

Bedankt voor een geslaagd en onvergetelijk avontuur mede mogelijk gemaakt door jullie inspanningen voor tijdens en na de marmotte-rit.
Een aanrader voor fietsliefhebbers die zonder zorgen van deze lange rit willen genieten.

door Dirk Hooybergs

Marmotte 14/6/2016

5

Een unieke kans om de ultieme fietsuitdaging, de Marmotte, aan te gaan. Fantastische begeleiding van Ester en Robert van de eerste tot de laatste kilometer. Alles tot in de puntjes geregeld. Depannage, bevoorrading, kledingwissels alles verloopt vlotjes onderweg, het enige wat je zelf moet doen is trappen. Ook het appartement is meer dan ok, met een super traiteur. Bovendien troffen we een groep aangename, gemotiveerde deelnemers, zodat je op pad gaat als een echte vriendengroep. Super! Allemaal bedankt voor deze onvergetelijke dag!

door Raph Janssens

Tour de Marmotte 2016

5

Beste Ester en Robert,

Complimenten voor jullie organisatie! Jullie zijn gastvrije mensen die alles perfect hebben geregeld. De trainingsrit, de verzorging op de dag van La Marmotte, het eten, echt alles zeer goed geregeld. Nogmaals complimenten. Tour de Vacance, een echte aanrader!

door Peter Bol

Trois Ballons 2016

4

Beste Robert,

Even een korte email om je te bedanken! We hebben er als groep zijnde enorm van genoten, van de totale groep hebben er twee mensen de rit niet uitgereden de rest allemaal wel.
Twee personen goud, de rest wilde de tocht graag uitrijden,..bijzondere ervaring, veel regen, maar prachtige omgeving en nog best heel zwaar! Dus nogmaals bedankt en we houden contact,

Groeten,
Wouter

door Wouter

Tour de Marmotte

5

Beste Robert en Ester,

Inmiddels zijn we thuis en hebben de week een plekje kunnen geven. Wat overblijft is de herinnering aan een fantastische week. We hadden dit niet kunnen hebben zonder jullie ongelofelijke inspanning om ons een mooie beleving te laten beleven. Hiervoor willen wij jullie nogmaals hartelijk bedanken. We hebben nog geen plannen voor volgend jaar gemaakt, maar we gaan elkaar zeker nog ontmoeten.

door Marco, Jan, Ed en Freek

Fietsen in de Alpen

5

Beste Robert en Ester,

Langs deze weg wil ik jullie graag namens Marcel en mij hartelijk danken voor de geweldige dagen in Frankrijk.

Mede het weer maar ook het appartement en jullie hulp hebben deze dagen voor ons onvergetelijk gemaakt.

Wij wensen jullie veel succes en plezier toe in Frankrijk en met Tour de Vacance!

Met sportieve groet,

Jocelyn
Owner triple Joy

door Jocelyn from Triple Joy

Ardennen weekend 2016

4

Robert en ester
verzorgden opnieuw een super trainingsweekend in de Ardennen.
Super begeleiding,
lekker eten,
goede verzorgde accommodatie
en een uitmuntende organisatie.
Tour de Vacance is top.
Een dikke pluim !!!
Ik kijk al uit naar het weerzien EN de Marmotte 2016.

door Steve Tilly

ardennenweekend 2016

5

Het Ardennenweekend was een goede voorbereiding op La Marmotte.
De organisatie was prima.
Uitstekende bevoorrading.
Enthousiaste begeleiding.
Helaas,voor mij te koud.
Om te rillen.

door Michel Cuijpers

ardennenweekend 2016

4

Leuk weekend, goed georganiseerd en de bevoorrading onderweg was perfect en overdadig.

door rob van leerdam