Goto Home

Wat onze klanten ervan vinden….

De mening van onze klanten is natuurlijk heel belangrijk voor ons. Op deze pagina kun je een testimonial achter laten, dit wordt gewaardeerd!

 

tour de marmotte 8 september 2016

5

in de week van 5 september 2016 hebben m’n fietsmaatje cor en ik een aantal topdagen (letterlijk) beleefd, onder de hoede van Robert en Esther.
erg fijn om alleen maar te hoeven fietsen; eten (onderweg en in het appartement), onderdak, volgauto’s een fotoreportage en zelfs een reserve-zonnebril en prachtweer waren voor ons geregeld. het uitfietsen van de route van la marmotte was het enige dat we zelf moesten doen.

bedankt esther en Robert (en serge en patty voor het heerlijke eten).

door roelof wieringh

marmotte 9-september 2016

5

Wat een belevenis, na de trainingsrit over de col de sarenne, met kramp te moeten uit stappen,was de moraal voor de marmotte niet best, maar mede met de verschrikkelijk goede begeleiding onderweg door Esther en Robert toch uit gereden. Nogmaals Esther en Robert enorm bedankt voor de goede ondersteuning en verzorging. Ook de catering was prima in orde,bravo.

door Cor zuiderduin

Tour de Marmotte september 2016

5

Wat een geweldige week… de organisatie, het appartement, het eten en de begeleiding tijdens de rit was echt fantastisch. Dit is de manier om volledig ontzorgd te worden en toch je eigen ding kunnen doen. Kortom zeker voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader.

Bedankt Esther en Robert

door Rene Vijverberg

Marmotte toer Aug. 2016

5

Alles wat supergoed geregeld. Het verblijf het eten de briefing enzovoorts. Het “trainingstochtje” en de Marmotte. Supermooie fotos en voor sommige de nodige “ondersteuning” onderweg. Nogmaals bedankt Esther en Robert. (Y) top!

door Mark B

Marmotte toer Aug. 2016

5

Alles wat supergoed geregeld. Het verblijf het eten de briefing enzovoorts. Het “trainingstochtje” en de Marmotte. Supermooie fotos en voor sommige de nodige “ondersteuning” onderweg. Nogmaals bedankt Esther en Robert. (Y) top!

door Mark B

Marmotte 2016

5

Het is alweer even terug.
Maar ik denk nog steeds graag terug aan die mooie marmotte week. Alles was dik voor elkaar en een schitterende omgeving om te verblijven.
Bedankt voor de goede zorgen.
Zeker een aanrader voor iedereen

door Erik Luken

Marmotte-tour juli 2016

5

Beste Ester en Robert,
We zijn inmiddels al weer bijna een week terug in Nederland en we missen jullie elke dag ;-)! Wat een geweldige week was het!! Op onze site hebben we het omschreven als ‘leven als God in Frankrijk’. Een prachtige accommodatie, magnifieke catering en perfecte begeleiding. Vriendschap, fietsen, afzien en genieten. Dankzij jullie hebben we het allemaal beleefd en is het gelukt de Marmotte uit te rijden. Het was een onvergetelijke week!!
Nogmaals enorm bedankt!

door Wil van der Zande - Peerke Pollentier

Marmotteweek 2016

5

We hebben genoten van een gigantisch goed georganiseerde week. Perfecte begeleiding en catering: super!
Gezelligheid was er volop.
We komen zeker binnen enkele jaren nog een keer terug.
Dikke pluim!

door Koos & Annette

Marmotte week 2016

5

Voor het tweede jaar op rij meegedaan aan de Marmotte week. Wederom prachtige locatie, goede vezorging ’s ochtends ’s avonds EN onderweg tijdens de trainingsritjes. Had er dit jaar al snel voor gekozen om niet de Marmotte zelf te rijden en in plaats daarvan dus meer dagen voorafgaand mooie tochten te maken.
Ester en Robert hebben wederom een leuk team begeleiders meegenomen. Ik zou zo weer tekenen voor 2017 maar voor verandering van omgeving ga ik waarschijnlijk een andere omgeving opzoeken. Maar niets dan lof!

door Henk

Marmotteweek 2016

5

Best Esther, Robert en het ganse team.
Het was een supere toffe week.
Heel goede sfeer, prachtige organisatie van dag 1 tot vertrek.
Zeer goede catering, zeer goede bevoorrading tijdens de trainingstochten en tijdens de Marmottedag.
Fantastische steun, aanmoediging en begeleiding tijdens de marmotte zelf.
Hopelijk tot ziens.

door Van Oost Ria

Marmotte Granfondo arrangement 2016

5

Ook ik heb het erg naar mijn zin gehad afgelopen week. Complimenten hoe jullie alles georganiseerd hadden, ik had niets meer te wensen als fietser.

Bovendien was de sfeer onderling erg prettig, het eten prima en de locaties ook helemaal top. Ik heb me in ieder geval al voorgenomen om volgend jaar opnieuw mee te gaan.

door Mark van der Heijden

Marmotteweek 4 tot 11 juni

5

Beste, Robert, Esther en catering.

Wij (10 mannen en 2 vrouwen) hebben super genoten van onze fietsvakantie met jullie organisatie, alles was tot in de puntjes verzorgd, appartementen, het eten. Begeleiding en bevoorrading tijdens de trainingsritjes en marmotterit waren gewoonweg top! Ik kan deze formule aan iedereen aanraden je zult er geen spijt van krijgen.

Mvg Dave

door Dave

Weekje – Tour de Marmotte 4-11 juni 2016

5

Super appartementen, super catering, top verzorgde begeleiding door Robert en Ester met alles er op en er aan. Geweldige bevoorradingen onderweg, top voorbereidingsritten en super dagje Marmotte. Hopelijk gaan de plannen in Calpé door en komen we daar ook nog een keer naartoe of mss nog wel eens een keer naar Alpe D'Huez. Zeker tot ziens.

door Luc Adams

La Marmotte juni 2016

5

Met een groep van 21 renners hebben we La Marmotte gefietst in juni 2016. Dat had niet, of toch zeker niet zo aangenaam, gekund zonder de uitstekende begeleiding en zorgen van Robert en Ester. Enorm behulpzaak, en ook gewoon heel aardig. Zeker voor hen kiezen.

door Jorn

Tour de Marmotte 12-16 juni 2016

5

Het was een fantastische ervaring en is zonder enige terughoudendheid een aanrader voor de echte fietsliefhebber!
De Franse Alpen waren net zo imponerend als jullie inzet om van deze fietsvakantie voor iedere deelnemer een succes te maken. Alles staat bij Tour de Vacance (lees: Ester en Robert) volledig in het teken van fietsen en heeft een hoge kwaliteit: huisvesting, catering, training, voorbereiding en actieve begeleiding op de grote dag. Uit alles bleek jullie grote deskundigheid en ervaring met onvoorziene situaties en wisselende weersomstandigheden. Daarbij zijn jullie hartelijke en gastvrije mensen die er duidelijk zelf plezier in hebben er voor iedereen een onvergetelijke ervaring van te maken! En dat is helemaal gelukt: ik kom graag nog een keer terug!

door Jorgen van den Berg

Tour de Marmotte 12 – 16 juni 2016

5

Hallo Esther en Robert,

Met heel veel plezier kijken wij terug op een weekje fietsen in de Alpen met als hoogtepunt La Marmotte die wij op 14 juni hebben gefietst.
De accommodatie en catering was perfect, als je na een fietstocht thuiskomt stond de koelkast vol met pasta en diner. Super geregeld, je hoeft je nergens druk om te maken en kunt doen waarvoor je daar komt en dat is fietsen in de Alpen.
De begeleiding tijdens La Marmotte met volgauto en verzorging onderweg was prima en de foto’s die jullie onderweg hebben gemaakt zijn prachtig om La Marmotte terug te zien.

door Jeen en Roelof Bouwmeester

Marmotte weekvakantie juni 2016

5

Ester en Robert,

Bedankt voor een geslaagd en onvergetelijk avontuur mede mogelijk gemaakt door jullie inspanningen voor tijdens en na de marmotte-rit.
Een aanrader voor fietsliefhebbers die zonder zorgen van deze lange rit willen genieten.

door Dirk Hooybergs

Marmotte 14/6/2016

5

Een unieke kans om de ultieme fietsuitdaging, de Marmotte, aan te gaan. Fantastische begeleiding van Ester en Robert van de eerste tot de laatste kilometer. Alles tot in de puntjes geregeld. Depannage, bevoorrading, kledingwissels alles verloopt vlotjes onderweg, het enige wat je zelf moet doen is trappen. Ook het appartement is meer dan ok, met een super traiteur. Bovendien troffen we een groep aangename, gemotiveerde deelnemers, zodat je op pad gaat als een echte vriendengroep. Super! Allemaal bedankt voor deze onvergetelijke dag!

door Raph Janssens

Tour de Marmotte 2016

5

Beste Ester en Robert,

Complimenten voor jullie organisatie! Jullie zijn gastvrije mensen die alles perfect hebben geregeld. De trainingsrit, de verzorging op de dag van La Marmotte, het eten, echt alles zeer goed geregeld. Nogmaals complimenten. Tour de Vacance, een echte aanrader!

door Peter Bol

Trois Ballons 2016

4

Beste Robert,

Even een korte email om je te bedanken! We hebben er als groep zijnde enorm van genoten, van de totale groep hebben er twee mensen de rit niet uitgereden de rest allemaal wel.
Twee personen goud, de rest wilde de tocht graag uitrijden,..bijzondere ervaring, veel regen, maar prachtige omgeving en nog best heel zwaar! Dus nogmaals bedankt en we houden contact,

Groeten,
Wouter

door Wouter

Tour de Marmotte

5

Beste Robert en Ester,

Inmiddels zijn we thuis en hebben de week een plekje kunnen geven. Wat overblijft is de herinnering aan een fantastische week. We hadden dit niet kunnen hebben zonder jullie ongelofelijke inspanning om ons een mooie beleving te laten beleven. Hiervoor willen wij jullie nogmaals hartelijk bedanken. We hebben nog geen plannen voor volgend jaar gemaakt, maar we gaan elkaar zeker nog ontmoeten.

door Marco, Jan, Ed en Freek

Fietsen in de Alpen

5

Beste Robert en Ester,

Langs deze weg wil ik jullie graag namens Marcel en mij hartelijk danken voor de geweldige dagen in Frankrijk.

Mede het weer maar ook het appartement en jullie hulp hebben deze dagen voor ons onvergetelijk gemaakt.

Wij wensen jullie veel succes en plezier toe in Frankrijk en met Tour de Vacance!

Met sportieve groet,

Jocelyn
Owner triple Joy

door Jocelyn from Triple Joy

Ardennen weekend 2016

4

Robert en ester
verzorgden opnieuw een super trainingsweekend in de Ardennen.
Super begeleiding,
lekker eten,
goede verzorgde accommodatie
en een uitmuntende organisatie.
Tour de Vacance is top.
Een dikke pluim !!!
Ik kijk al uit naar het weerzien EN de Marmotte 2016.

door Steve Tilly

ardennenweekend 2016

5

Het Ardennenweekend was een goede voorbereiding op La Marmotte.
De organisatie was prima.
Uitstekende bevoorrading.
Enthousiaste begeleiding.
Helaas,voor mij te koud.
Om te rillen.

door Michel Cuijpers

ardennenweekend 2016

4

Leuk weekend, goed georganiseerd en de bevoorrading onderweg was perfect en overdadig.

door rob van leerdam

Marmotte september 2015

5

Ik heb samen met 9 andere renners de route van de Marmotte 2015 gefietst. De begeleiding en verzorging door Tour de vacance was geweldig. De appartementen zijn ruim opgezet; het eten was erg goed. De trainingsrit was zeer mooi en op de dag van de Marmotte was het helemaal af. Robert en Esther van Tour de vacance zijn zeer laagdrempelig. Niets is hun teveel. Ik kan iedereen Tour de vacance aanraden voor een georganiseerde fietstocht. Robert en Esther, hartstikke bedankt. Het was onvergetelijk.

door Marco van Overbeek

Marmotte 2015

5

Robert en Ester bedankt voor de fantastische week.
Geweldige momenten beleeft.
Goede begeleiding en leuke en doeltreffende briefing. Perfecte catering een aanrader inderdaad voor iedereen die van fietsen houdt

door Ton Peeters

Marmotte sept 2015

5

Warme en fantastische begeleiders, die het gebied zeer goed kennen. Ondanks de diversiteit van de groep kwam ieder aan zijn trekken en werd iedereen uitstekend begeleid.
Ook het eten/catering verdient een pluim.
Kortom een supergeslaagd Marmotte weekend ! Fijne groep – ik heb er echt van genoten.
Moet er nog zand zijn !!

door Koen Mollen

Marmotte 2015

5

Ester en Robert,
Bedankt voor de geweldige dagen in de alpen. Uitstekende begeleiding en alles tot in de puntjes geregeld. Een echte aanrader voor elke fiets liefhebber.

door Johan Vullings

Marmotte 2015

5

Het was TOP! Enthousiaste begeleiding en een uitstekende verzorging. Ik kom zeker nog een keer terug. Een aanrader!

door Bert Baalman

La Marmotte September 2015

4

Prachtig Arrangement. Prima begeleiding, eten en appartement. Ester en Robert bedankt voor de goede zorgen

door Mark Ramaekers

Marmotte 11 sept 2015

5

Beste Esther en Robert,
Tour de Vacance is een aanrader voor georganiseerde fietsreizen!
Deskundige fietstips, meefietsen van Robert, rustpauzes onderweg met goede verzorging, voldoende fietsmateriaal aanwezig (!), aanmoedigingen, goede briefing vooraf.. .
De betrokkenheid blijkt uit alles. En alles isgericht op het uitrijden van de Marmotte. Onvergetelijke dagen! Dank daarvoor.

door Louis van der Hulst

week 36 Marmotte

5

super leuke week gehad met een uitstekende begeleiding.
accomodatie,verzorging eten prima geregeld.
kortweg een echte aanrader!
Ester & Robert bedankt voor de gezellige tijd en tour de Marmotte.

door p.Tummers

Marmotte 2015

5

Geweldige week gehad in de Alpen. Zeer bevlogen en enthousiast begeleid door Robert en Esther. Kan gewoonweg niet beter. Heel erg bedankt!

door Marcel

Marmotte Sept 2015

5

Geweldig enthousiaste én professionele begeleiding. Duidelijke kenners van het wielrennen met goede tips en hulp wanneer nodig. Ook gewoon gezellig en bij elk moment tijdens de rit vanuit de auto of bij een stop een glimlach en de juiste woorden!! Ook de appartementen en het eten waren uitstekend, zeker waar voor je geld. Volgend jaar zeker weer!!

door Mireille

Tour De Marmotte 2015 (2-6 sept)

5

Hoi Robert en Esther,
Bedankt voor de fantastische week in de Alpen. Jullie hebben het voor ons dankzij jullie inzet super naar t zin gemaakt. De accomodatie was super, de catering was top en jullie begeleiding heeft er voor gezorgt dat iedereen de tocht heeft uit kunnen rijden. In een woord TOP! Ik zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen die voornemens is om een mooie fietstrip te plannen.
Nogmaals bedankt voor de geweldige week!

door Emil Roosen

Weekend de Stelvio

5

Robert heeft voor 46 man van de WTV Alphen het verblijf geregeld in Nauders ( Oostenrijk ) We waren daar om de Stelvio te beklimmen. Robert had het perfect voor elkaar. Alles in goed overleg geregeld. Robert bedankt voor de prettige samenwerking, en hopelijk tot ziens.

door Jos de Jong

La Marmotte 2015

5

Super arrangement! Vriendelijke organisatie, lekker eten, moderne en goed uitgeruste chalet, goed georganiseerde trainingsritten,… Alles tip top in orde! Nogmaals bedankt voor een prachtige week!

door Raf

Marmotte 2015

5

Hoi Robert en Ester,

Middels deze mail wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de geweldige week in Frankrijk.
Mijn voornemens waren om een redelijke tijd neer te zetten tijdens de Marmotte maar het werd in de loop van de week al duidelijk dat het een uitputtingsslag ging worden,

Tenminste voor mij!

Dus was uitrijden mijn volgende plan.

Mede door jullie met jullie team ben ik hierin geslaagd, gezien de omstandigheden ben ik dan ook wel trots en tevreden,

Nogmaals bedankt en wie weet……..

Groet,
John Hage

door John Hage

Marmotte arrangement 2015

5

In de bijlage (lees het verslag binnenkort op www.MarmotteCyclo.nl ) een verslag van de Marmotte week die we vorige week bij jullie hebben mogen beleven. (dit verslag staat ook op onze club site)

Nog bedankt voor de goede zorgen, het was voor iedereen een onvergetelijke week geworden en dit mede dankzij jullie ondersteuning.

Als je nog tips hebt voor ons zwarte gat waar we nu zijn ingevallen dan horen we het graag!!!!!!!

Nogmaals bedankt en succes met alles!!!!!!!!

Met vriendelijke groet,

(An)Toon- Ton – Adrie – Ad

door Ton van Tuyl

Marmotte Granfondo week 2015

5

Beste Robert,

Ik heb echt een topweek gehad, qua organisatie, groep, fietsen, gewoon alles! Hierbij wil ik jullie nogmaals bedanken voor de goede zorgen.

Koen van der Meer

door Koen van der Meer

La Marmotte 2015

5

Hoi Ester en Robert,

Bedankt voor de foto’s. De complimenten voor de Marmotte week. Het was heel goed geregeld!
Ik ben zeker van plan om de Marmotte nog eens te fietsen, dus misschien tot een volgende keer.

Groet,
Jeroen van Loon

door Jeroen van Loon

tour de marmotte

5

Wij hebben 4 dagen mogen genieten van de enthousiaste begeleiding van Robert en Esther. Alles was tot in de puntjes verzorgd, nette appartementen, zeer goede catering en ook onderweg super verzorging. Mede door de goede begeleiding optimaal kunnen presteren en genieten! Via deze weg nogmaals dank!

door Sjoerd en Henrieke

Tour de Marmotte 2015

5

Vier geweldige dagen gehad met drie vrienden! De begeleiding en verzorging van Robert en Ester maakten het tot een feest. Top geregeld: goed eten en perfecte ondersteuning.
Volgend jaar zeker weer!

door Freek Rebel

La Marmotte 2015

5

tweede helft juni de alternatieve route van La Marmotte gefietst. grote klasse zoals we begeleid zijn. met name hoe Ester en Robert ieder op hun eigen niveau weet te motiveren!!
Daarnaast was eten, drinken en verzorging op Pro niveau!

door Marco Kedde

La Marmotte 2015

5

Half juni 2015, met 5 vrienden de alternatieve Marmotte gefietst.
Het verblijf in Villard -Reculas was uitstekend evenals de catering. De begeleiding van Ester en Robbert was perfect! Leuke trainingsrit met prima verzorging. Een aanrader voor elke goed getrainde wielrenner. Ik kijk alweer uit naar de volgende cyclo met “Tour de Vacance”

door Andre

Marmotte 2015

5

Fantastisch geregeld allemaal. Goed appartement, eten en Robert en Esther staan voortdurend met een glimlach voor je klaar.
Aanrader!

door Erik

Tour de Marmotte 2015

5

Vier dagen verblijf in Villard-Reculas was een groot succes. Nieuw ingericht appartement, prima catering waarbij rekening gehouden werd met menu-wensen. Robert en Esther hebben er van begin tot eind alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken, de begeleiding van hen in de volgauto op de dag van de tocht was super!

door Peter van K.

Granfondo Nove Colli 2015

5

Robert,

Graag wou ik je bedanken voor de perfecte organisatie vd Nove Colli. Het hotel was prima gekozen. Hou mij op de hoogte wanneer de datum van 2016 bekend is want ik zou graag onmiddellijk een kamer reserveren via jullie.

Met vriendelijke groeten,
Marc De Winter

door Marc de Winter

Alpe D’huez mei 2015

5

Wij hebben vier dagen en nachten doorgebracht in Villard Reculas. Het 8 persoonsappartement was zeer goed uitgerust en de catering was top. Vanuit Villard Reculas hebben wij prachtige tochten gemaakt in de omgeving van de Alpe D’Huez.

door fietsvrienden Westervoort

Ardennen weekend mei 2015

5

We hebben genoten van het fietsweekend in de Ardennen. Prachtige routes, uitdagend voor iedereen en heerlijke verzorging onderweg. Alles werd goed geregeld door Robert en Ester. Gezellige groep, goed weer en heerlijk gefietst. Een aanrader..

door Koert en Ans

Ardennen Weekend 2015

5

Ardennen Weekend was top georganiseerd. Het was gezellig en zeker uitdagend. Goede voorbereiding voor de Marmotte. Ester & Robert bedankt

door Martin ten Voorde

Fietsweekend La Roche

5

Was weer net als vorig jaar top geregeld.
Prima hotel, lekker eten
leuke ritten en alles weer tot in de puntjes verzorgd door Tour de Vacance
Robert en Ester bedankt weer

door Arno Borsboom

Granfondo St Tropez

5

We hebben echt genoten van het fietsen en het verblijf in Ste Maxime! Mooie ruime appartementen en de uitstekende verzorging van Leon en Monique, beter kun je je niet wensen, het verse ontbijt, de heerlijke pastasalades en pannekoeken, en na afloop nog een bbq met z’n allen, erg gezellig! En het fietsen aan de cote d’azur heeft ons verrast: heerlijk in de zon mooie beklimmingen doen en door leuke dorpjes in het rustige achterland, echt perfect!!
Ook het strand was vlakbij, dus voor ieder wat wils, voor herhaling vatbaar!

door Paul en Manoeska

Ardennen weekend 10,11 en 12 april 2015

4

Met een leuke groep vanuit La Roche en Ardenne verschillende routes gereden. Door de vele mogelijkheden moesten we hier en daar een beetje zoeken om de juiste route te vinden. Routes waren uitdagend maar niet te lang. Het weer zat mee met zon en een heel klein beetje regen op de zaterdagochtend. Zeker voor herhaling vatbaar. Maar die klim naar de dierentuin….beter niet met koude benen.

door Sven D.

Grand Fondo Saint-Tropez

5

Wat Tour de Vacance betreft, prachtig! Alles is goed geregeld! Niets op aan te merken, zeker voor herhaling vatbaar!!

Het Verblijf bij Villa côte d’asoet zeer goed, meer kan een fietser niet verlangen! Menu’s en bevoorradingen de dag van de grand fondo prachtig! Zeer vriendelijke mensen Leon en Monique!

door Jan Beenaerts

GF St. Tropez 2015

5

Net terug van een heerlijk weekje fietsen rond St. Tropez! En met als afsluiter de Granfondo St. Tropez gereden. Wat een mooie omgeving en goede verzorging!
Alles was super geregeld, we konden niet beter wensen! Elke dag stond er na het fietsen een bord pasta en pannenkoeken voor ons klaar, bereid door de (Nederlandse)gastvrouw. Kortom; Top geregeld!!

door Eric & Suzan

Alternatieve Marmotte sept 2014

5

Prima appartement met prachtig uitzicht en zeer goede catering. De professionele begeleiding was, zowel in de voorbereiding als op de grote dag zelf, gefocust op presteren maar toch ontspannen en gezellig. De perfecte organisatie en prettige sfeer zorgden ervoor dat wij tot grote hoogten hebben kunnen stijgen. Ik heb veel geleerd en genoten. En kijk uit naar n volgende cyclo met Tour de Vacance.

door Robert L

Marmotte september 2014

5

In een woord: fantastisch.
Met 4 kameraden een kleine week in de Alpen fietsen met het mooiste weer dat er is, een luxe appartement, elke dag een koelkast gevuld met zalig eten, uitstekende begeleiding van Robert, Angelo en Ester, kortom een gedenkwaardige Marmotte. Echt een aanrader voor iedere wielrenner die wil genieten van het fietsen zonder verder gedoe. Iedereen bedankt!

door Michiel

Alternatieve Marmotte

5

Een fantastische vakantie en ervaring gehad met Tour de Vacance. Robert, Ester en Angelo zorgden voor een uitstekende begeleiding, met passie voor de bergen en het fietsen. Catering is van zeer hoog niveau.
Aanrader voor de (sportieve)fietser, of liefhebbers van de bergen.

door klaas

Marmotte sept 2014

5

Fantastische week gehad met Tour de Vacance !!

Mooi nieuw appartement voorzien van alles wat je hartje begeert, prachtig uitzicht, catering aan huis was echt heerlijk (hoog niveau bv biefstuk met pepersaus, zelf gebakken vruchtentaart etc.etc.)
Eerste dagen wat kortere tochten gefietst met begeleiding, eten, drinken + parasol onderweg, de Marmotte zelf was ook perfect verzorgd, volgauto was er steeds bij met allerhande hulp tot een massage aan toe, bedankt !!

door Douwe

Marmotte sept 2014

5

Heerlijk om lekker te kunnen fietsen terwijl alles wordt geregeld! Prima appartement, lekker eten, goede begeleiding voor en tijdens de ritten. En dan ook nog eens super weer en de Marmotte kunnen rijden…! Robert, Ester en Angelo: bedankt!!

door Sander

Geheel Marmotte 2014

4

Wat een evenement en wat een ervaring. De week vooraf heb ik als zeer goed en zinvol ervaren. De begeleiding van de masseur een noodzakelijk kwaad voor recreatieve fietsers zoals wij zijn. Eten was fantastisch!

door Erik van den Berg

La Marmotte 2014

5

Beste Robert, Ester,

Hartelijk dank voor de voortreffelijke organisatie, advies en begeleiding!
Alles was dik in orde, erg nuttige briefings en vooral de persoonlijke bevoorrading was uitstekend.
Mede daardoor heb ik goud gehaald bij eerste deelname.
Ik had nog 13 minuten over voor goud te halen aan de finish, als ik had moeten aanschuiven aan de bevoorrading van de organisatie zelf dan had ik die 13 minuten daar zeker verloren!
Het was ook een aangename kennismaking met jullie, erg aardige mensen!
Kortom een aanrader voor iedereen die de Marmotte (nog) eens wilt rijden.

door Filip Van Daele

Marmotte 2014

5

Eerste keer de Marmotte gereden en zeer te spreken over Tour de Vacance. In de week voorafgaand aan de Marmotte enkele trainingsritten gedaan waarbij de verzorging onderweg heel goed geregeld was! Ook de maaltijden ’s avonds waren uitstekend en meer dan voldoende.
Goed gezelschap en een prima voorbereiding op de koers zelf zodat er op de dag zelf geen verrassingen waren.

Bedankt voor een mooie week!

door Roelof Jan Veenstra

Marmotte 2014

4

Ik ben zeer te spreken over de Marmotte week en de begeleiding door Tour de Vancance. De locatie, het eten en vooral de bevoorrading tijdens de tocht was zeer goed geregeld. Een gouden week.

door Rudi Uil

La marmotte 2014

5

Ik heb deze week voor de marmotte als erg leuk ervaren.
Was een alleen boeker en wist niet goed wat te verwachten. Alles was goed geregeld , mooi appartement, lekker eten. Mooie trainingsritten en bovenal goed gezelschap.
Wellicht tot volgend jaar ! met vriendelijke groet Sebastiaan

door sebastiaan scheepens

Marmotte 2014

5

Bedankt voor de prachtige organisatie. We hebben ervan genoten. Goede locatie, prima begeleiding en zeer lekker eten. Dikke proficiat!!

door Luc Meynckens

La Marmotte 2014

5

Voor de eerste keer met Tour de Vacance geboekt en in het kort: super locatie, fijn apartement, goed geregelde bevoorrading en altijd bereikbaar voor assistentie. Tot volgend jaar!

door Sef Neijens

Marmotte 2014

5

Voor 2014 had ik maar 1 grote sportieve doelstelling : op mijn 47ste verjaardag (=5juli) De Marmotte uitrijden. Ik fiets nog maar een 2,5 jaar en ik hou van sportieve uitdagingen. Met de zacht winter verliepen de voorbereidingen schitterend! Eigenlijk al iets te vroeg in conditie. Als voorbereiding voor de Marmotte en zware fietsmaand in juni gepland, met de 3 Ballons en de Canibale, 2x een fietstocht met meer dan 4000 Hm.
Op zondag 29juni ben ik samen met mijn buurman, broer en kameraad vertrokken naar Villard-Reculas, een schitterend vakantiedorp, met mooi ingerichte vakantiehuisjes. Eenmaal ingehuist kon de voorbereiding starten. Een eerste kennismaking met Robert en Ester en we voelden onmiddellijk dit zit echt snor. Alles tip-top geregeld. De voorbereidingsrittern op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag waren gezellig. Onderweg telkens voorzien van een degelijke tuusenstop, met drank en eten! De plaatselijk “Belgische” kok heeft ons fiesters echt in de watten gelegd, perfecte maaltijden en volledig aangepast voor de professionele fietsers 😉 we waanden ons even de “Tour-de-France”-renners. Ikzelf heb nog eens 2x laten masseren!
Zaterdagochtend 5juli toch met een klein hartje naar de startplaats.
De start om 7u30 was geweldig. In volle speed naar de stuwadam toe, met een gemiddelde van 40km/u, en dan de col du Glandon voor de wielen. Met een goed tempo naar boven. Na 2u kwam ik bij de eerste bevoorradingspost van Ester, tasje leeg maken, droge kledij aan en verder naar de tijdsmat. Rustige afdaling en in het dal aangepikt in een snelle groep tot aan de Télégraph. De Télégraph ging ook goed. tasjes op de top weer leeg gemaakt en dan verder naar de Galibier. Nu beginnen de benen toch zwaar te worden. Volhouden maar…. boven op de Galibier laatste bevoorradingspost van Robert, positieve peptalk van Robert, nog wat eten/drinken en dan de afdaling gestart. In een rotvaart (in minder dan 1uur) tot aan de voet van L´alpe Duez. Nog wat gegeten en gedronken en dan gestart met de laatste beklimming. Zat nog altijd op goudkoers! maar met de hitte heb ik toch fel afgezien op Alpe Duez.
Na 9u fietsen de streep over! Wat een opluchting. Yes, I can.
Snel terug naar Villard Reculas om voor de Belgische voetbalploeg op het WK te gaan supporteren. Daarna een BBQ met de ganse groep wilerfanaten. EEn mooie afsluiter voor een fantastische wielerweek. Een aanrader voor iedere fietsliefhebber.
Bij deze wil Robert en Ester en de rest van equipe van harte danken voor deze ervaring.
SUCCES verder

door Frank Meynckens

Marmotte 2014

5

Bij dezen wil ik jullie heel, heel hartelijk bedanken voor de machtig mooie week die wij rond de Alpe d’ Huez hebben gehad. We hebben zelf de prestatie moeten leveren maar jullie hebben daar de voorwaarden voor geschapen. En hoe, super. Dank, dank, dank.

We zijn weer thuis en aan het werk. Wie weet weten jullie ons volgend jaar te verleiden tot grote daden in Italië. Zeer graag tot ziens.

Groet, marmotte-veteraan Mink.

door Mink Visser

Marmotte 2014

5

Robert, Esther en team, jullie organisatie is echt top. Alles is vlekkeloos verlopen. De briefing was heel leerrijk en het eten was fantastisch. Marmotte=Tour de Vacance!

door Erik

Marmotte 2014

5

Hoi Robert

Bedankt voor je support. Het was een mooie cyclo die we allemaal hebben volbracht.
2 maal goud en 2 maal brons, een iemand is helaas niet kunnen meegaan.
Alles is goed verlopen mede door het goede weer.
Een mooie cyclo die nog lang in het geheugen blijft
Nogmaals bedankt

Groetjes Jean

door jean rouschop

Marmotte 2014

5

Hallo Ester en Robert,

Ik wil jullie langs deze weg van harte danken voor de vlotte samenwerking t.g.v. mijn 1e deelname aan de Marmotte.
Zonder elkaar ook maar één keer te zien of te horen, is alles héél vlot verlopen in de voorbereiding.

Ik bolde zaterdagavond dan ook héél moe maar héél voldaan over de top van de Alpe D’Huez na een kleine 10 uur fietsen.
Voor een oude man als ik (J) was een diploma én een zilveren medaille een hele eer om te mogen ontvangen.
Ik had op voorhand trouwens maar één doel voor ogen : de Marmotte uitrijden zonder van de fiets te moeten komen (de bevoorradingen daar gelaten uiteraard).
En da’s me gelukt.
En daar ben ik zelfs een hel klein beetje fier op ;-)…

In de bijlagen vinden jullie een aantal foto’s.
Zo weten jullie nu ook wie ik ‘in ’t echt’ ben hé…

Nogmaals héél hartelijk dank voor alles.

Marmotte-groetjes.

Chris

PS : dat de Belgen op ’t W.K. verloren van Argentinië terwijl ik Alpe D’Huez aan het oprijden was, was een spijtige zaak die hopelijk gaat rechtgezet worden door jullie vanavond hé… Hup Holland Hup !!!

door Chris Ferket

Ardenner Offensief 2014

4

Het was afzien en genieten in en om La Roche-en-Ardenne.
Organisatie en deelnemers bedankt voor het intensieve en gezellige weekend.

door Frank van Gils

Ardennen weekend 2014

5

Heerlijk fiets weekend in de Ardennen. Top geregeld door Robert en Esther. Echt een aanrader om ook eens te doen. Mooie routes gereden door de Ardennen. Veel klimwerk maar ook lekker gaaf dalen. Veel tips mee gekregen voor als ik de Marmotte ga rijden in Juli. En een super gezellige groep mede fietsers en begeleiders.Tot volgend jaar !!!

door Mario Hartjes

ardennen weekend 2014

5

Fantastisch weekend, alles tot in de puntjes geregeld door Robert en Esther, heerlijk als er na 50 km fietsen een complete maaltijd voor je klaar staat op een parkeerplaats naast de weg, begeleiding door Joost en Wesley zeker niet vergeten !!
Er was een hele leuke sfeer in de groep en het was hard werken tegen de bulten op. Zou het iedereen aanraden zo’n weekend !!

door Ruud Heidenrijk

Ardennen weekend 2014

5

Een super weekend gehad in La Roche mede door
de gezellige groep fietsers en niet te vergeten begeleiders.
Een dikke pluim voor Robert en Esther die dit allemaal geregeld hebben.
Ik kijk nu al uit naar het Marmotte training week

door Steve Tilly

Trainingsweekend Ardennen

5

Topweekend gehad in alle opzichten! Ik kan het iedereen die een tocht in de bergen op het programma heeft staan aanraden. Robert en Esther hadden alles tot in de puntjes verzorgd. We hebben goed getraind, veel geleerd en gelachen en heerlijk gegeten.

door Femke Wolterink

Weekend La Roche en Ardennen

4

Wat een super weekend, alles perfect geregeld
Fietsroute,s en het hotel waren top
En we hadden een hele leuke groep.En een goede begeleiding
Eigenlijk ontbrak het aan niks
Bedankt voor het mooie weekend, volgend jaar komen we zeker terug

door Arno Borsboom

Ardennenweekend 2014

5

Heerlijk en goed verzorgd fietsweekend in de Ardennen gehad , leuke groep en deskundige begeleiding , genoten en tegelijkertijd veel geleerd

door Martin te Loo

La Marmotte

5

Ik zal direct mijn oprechte waardering uitspreken over tourdevacance / Robert. Aan alle kanten top: de informatie vooraf/achteraf de boekingen en de persoonlijke aandacht verdienen een compliment. Dus Robert bij deze, ondanks een zeer zware 3 Ballons en een meer dan pittige Marmotte, mijn complimenten voor de wijze waarop tourvacance alles heeft geregeld, Chapeau!

door Paul

La Marmotte 2013

5

Zeer goed geregeld en goed geinformeerd. Natuurlijk ook erg blij met het feit dat ik startzekerheid had!

door Bas

grandondo en begeleiding algemeen

5

Hallo Robert,

Marmotte was inderdaad extra zwaar dit jaar door de hitte. Vorig jaar reed ik zilver in 10.05 uur. Nu reed ik zilver in 10.34 uur. Ben zeer tevreden over jullie in de meest brede zin van het woord. Wat mij betreft een dikke 10. Ik heb i.v.m. gezamenlijke vakantie alleen de Grandfondo gereden en niet de 3 overige ritten. Dit was wel mijn laatste Marmotte maar ik houd je op mijn netvlies. Groeten Ad

door Ad Lengkeek

Marmotte

4

Beste Robert,
ik wou je nog danken voor de goede zorgen, zowel voor Vaujany als voor Marmotte : geslaagde organisatie, zonder twijfel. Jammer dat jullie geen mensen meer in de eerste box aannamen, na een goede uitslag Vaujany. Het is trouwens onmogelijk om nog terug de aansluiting te vinden naar de kopgroep op die korte aanloop naar de Croix de Fer. Hopelijk volgend jaar beter

Toch dank
PS ja, ik heb jullie wagen daar zien staan aan de rechterkant (en was op dat moment zelfs beeke jaloers op de relaxe houding van die twee die daar aan de auto ‘lagen’)
😉

door JOHAN VAN LOKEREN

Marmotte

5

Wat betreft mijn Marmotte deelname kan ik niet anders dan tevreden zijn aangezien ik door een knieblessure wat trainingsachterstand had opgelopen reed ik de Marmotte uit in een tijd van 7h50min en eindigde daarmee als 95ste in mijn leeftijdscat. (50-59jaar)
Natuurlijk was mijn laag startnummer een serieus voordeel en daarom kan ik nu al zeggen dat indien ik volgend jaar moest deelnemen ik zeker terug beroep zal doen op jullie diensten.
Grt Patrick

door Duquaine Patrick

damesclinic 4-5-2013

4

Ik vond het een leuke leerzame dag. En het is voor herhaling vatbaar. Er valt nog veel te sleutelen op het gebied van de fietstechniek. De omgeving was mooi. Ik zou het leuk vinden als zoiets ook eens bij mij in de buurt gehouden zou kunnen worden. En dan ook aandacht besteden aan het waaierdraaien en het kop over kop rijden. Bedankt voor de goede ontvangst en tot ziens.
Groetjes Susanne van der Kraaij

door Susanne van der Kraaij

Inschrijving Trophee de L’Oisans

5

Hallo Robert,

Dank u wel om mijn inschrijving voor le trophee de L’oisans zo prachtig te regelen!

Groeten
Geoffrey

door Geoffrey de Ketelaere

clinic gevorderden 4 mei

5

Ik heb de clinic als zeer leerzaam ervaren. Andrea gaf ons goede tips en instructies. Door al haar ervaring en enthousiasme werd ik nog meer gemotiveerd voor het wielrennen. Ik probeer de gegeven instructies tijdens het fietsen mee te nemen. Zodat het uiteindelijk onbewust bekwaam gaat. Daarbij was de groepsgrote erg prettig. Hierdoor kon Andrea ons alle 6 individuele tips en adviezen geven.Ook de organisatie, locatie en duur van de clinic was perfect!
Hartelijk dank!

door Sanne