E-books

Hier vind je alle leuke en praktische e-books van Tour de Vacance. Deze zijn gratis te downloaden.

Les Trois Ballons

Parcours met wielerhistorie

Ben jij één van 4000 deelnemers van Les Trois Ballons? Dan hebben we speciaal voor jou een aantal interessante en praktische weetjes verzameld. Het ene leuk om te lezen, het andere weer nuttig bij een goede voorbereiding. Bovendien gaat deze informatie je helpen om optimaal van je rit te genieten. Belangrijk, want je gaat niet alleen een prachtige prestatie neerzetten, je gaat ook een bijzondere tocht maken door een uniek natuurgebied met veel (fiets)historie!

La Marmotte Alpes

Van A tot Z

‘La Marmotte van A tot Z’ maakt je wegwijs in de oudste en één van de populairste cyclo’s La Marmotte Alpes.

Met 174 km en 5000 hoogtemeters is deze cyclo voor amateurrenners nog steeds een legendarische en één van de zwaarste. Wil jij voorbereid aan de start verschijnen en weten waaraan je begint? Neem dan de eerste stap met het lezen van dit e-book. Samengesteld voor onze blog MarmotteCyclo.nl waar alles draait om deze monsterrit.

De Alpe d’Huez

Bereid je voor op de 21 bochten

“De Alpe d’Huez, wees voorbereid” is een handig e-book met alles wat je moet weten bij de voorbereiding om deze col te beklimmen. Of je nu met de fiets of te voet de uitdaging wilt aangaan. Zo vind je terug waar de waterpunten zijn en waar je precies moet finishen. Want dat kan op verschillende plekken.

Daarnaast geeft het je inzicht in al het moois dat in de directe omgeving van de Alpe d’Huez te vinden is. Als je weet waar je moet zijn, ontsnap je heel eenvoudig naar de meest ongerepte en stille plekjes.

Fietsen & Genieten Costa Blanca

Het achterland van Calpe en Benidorm

‘Fietsen en Genieten aan de Costa Blanca’ is een handig e-book met alles dat je moet weten over het populaire trainingsgebied bij de profs: de Costa Blanca. Het geeft je inzicht in hoe ook jij hier optimaal aan je trekken komt.

Het laat je stap voor stap zien wat je kunt verwachten en vooral wat je niet mag missen. Want of je nu komt om te trainen of om te toeren, bovenal betekent fietsen aan de Costa Blanca volop genieten van een heerlijke Spaanse fietsvakantie.

Laat je verwonderen door een wereld van zon, zee en supercompensatie.