Wij bezorgen jou de mooiste fietsbeleving

Tour de Vacance is er om jou optimaal te laten genieten van een goed geregelde Fietsvakantie of Granfondo. Dat doen we door service op maat met persoonlijke bevoorrading, professionele volgauto, briefings en fotoreportages. En dat natuurlijk altijd met een vrolijke lach en in ontspannen sfeer. Het is onze missie om jou helemaal te ontzorgen zodat jij je fietsdoel bereikt. Of je nu optimaal wil presteren of simpelweg een heerlijke fietsvakantie wil beleven. Ook helpen we je met een goede voorbereiding en informeren we je bijvoorbeeld over voeding en training met onze blog www.marmottecyclo.nl.

Service op maat

Robert en Ester

Informatie

Onze speerpunten

Granfondo bevoorradingsservice

Tijdens alle Marmotte Arrangementen en het Granfondo Saint Tropez Arrangement staan we met je eigen spullen klaar op twee of drie punten langs het parcours. Je krijgt hiervoor tasjes die je de dag tevoren gevuld bij ons inlevert. Ideaal om je eigen voeding te gebruiken, een droog shirt aan te trekken of een powerbank vervangen. Zo hoef je bovendien niet in de rij bij de officiële posten.

Professioneel uitgeruste volgauto

Onze volgauto is uitgerust met een professioneel fietsenrek voor 6 fietsen, en is voorzien van gereedschap, reserve-wielen, drinkwater, sportdrank en voldoende zitplaatsen. Wij zijn in bezit van een EHBO-diploma en een complete EHBO-koffer is aanwezig. De Tour-claxon maakt je beleving compleet en doet veel andere fietsers nieuwsgierig omkijken.

Tour de Vacance bevoorrading Alpe d huez

Bevoorrading tijdens Wielervakanties

Tijdens de wielervakanties in de Franse Alpen en aan de Costa Blanca wordt gezorgd voor een uitgebreide bevoorrading.  Sportdrank, wafels, koeken, pannenkoeken, vers fruit, winegums, zoute snacks, cola en sinas worden voor je klaargezet op de mooiste plekken onderweg. Uitgestald op een grote tafel met parasol en zitbankjes. Zo ben je altijd verzekerd van voldoende vocht en koolhydraten en geen onverwachte extra kosten.

Bagagewagen voor rondritten

Met de bagagewagen achter de volgauto kunnen we jou en je fietsmaten volgen van hotel tot hotel. Er kunnen bovendien 12 fietsen vervoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de Marmotte-route in 2 dagen of een 3-daagse rondrit door het achterland van de Costa Blanca. Mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Sinds 2012…

Met de start van onze blog MarmotteCyclo.nl werd ons al snel duidelijk dat er een enorme vraag bestaat naar startbewijzen voor de Marmotte. Nadat Robert in 2012 zelf de Marmotte Alpes had gefietst, hebben we een afspraak gemaakt met de Franse organisatie Sportcommunication. Met een twintigtal startbewijzen en een grote glimlach kwamen we terug en was ons eerste arrangement in de Franse Alpen geboren. De reacties waren enthousiast en ook wij hebben enorm genoten. Dat smaakte naar meer…

Het Marmotte Alpes Arrangement ontwikkelde zich snel tot een jaarlijks terugkerend event met 80 deelnemers. Maar ook de Tour de Marmotte, het rijden van de Marmotte-route op een andere datum, bleek een schot in de roos. Het is prachtig om te zien hoe fietsers vrienden worden als ze samen zo’n ultieme fietsdag tot een goed eind weten te brengen. En een feest om hieraan bij te dragen. Ook de prestatie van de Tour des Alpes, 10 cols in één week, is er één van formaat.

Eind 2016 zijn we een andere populair fietsgebied gaan verkennen: de Costa Blanca. Het achterland van Calpe en Benidorm heeft ons helemaal ingepakt en we kennen inmiddels de kleinste weggetjes. Het klimaat en de natuur lenen zich perfect voor een vroege voorjaarsvakantie. In 2018 hebben we drie volledig verzorgde fietsweken georganiseerd vanuit een 4-sterren hotel bij zee, en de prachtige routes met veel plezier begeleid met onze volgauto.

Elk jaar dat wij dit werk doen prijzen we ons gelukkig. We werken daarom knetterhard om de kwaliteit hoog te houden en luisteren altijd zo goed mogelijk naar wat jij als fietser nodig hebt. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.

We heten je alvast van harte welkom op een van onze bestemmingen!

Sportieve groet,

Robert en Ester Bernaerts

Ons Aanbod