Bioracer Bodyfit Shirt + Bioracer Bibshort
uit de Prof lijn

Het Tour de Vacance-tenue is samen met Bioracer ontworpen met als doel de ideale Granfondo outfit samen te stellen.
Voor de uitvoering is gekozen voor de zeer hoge kwaliteit en pasvorm van de Prof lijn.
Bij de kleurkeuze is rekening gehouden met felle zon en goede zichtbaarheid.
En dat alles natuurlijk met het oog op flitsend en snel voor de dag te komen.

En omdat we je graag in dit tenue zien rijden, sponsoren we op de prijs. We leggen daadwerkelijk een bedrag bij om dit mooie aanbod te kunnen doen.

Bodyfit shirt

Het Bodyfit shirt is het meest geliefde shirt uit de prof lijn van Bioracer en van zeer hoge kwaliteit. De body is gemaakt van matrix materialen en heeft de eigenschap dat het ademt en zweet afvoert. De zijpanden zijn van mooi aansluitende lycra waardoor het shirt mooier om het lichaam valt. De mouwen zijn ook van lycra en laser-gesneden, dus zonder naden of boorden. Als extra optie hebben we voor de afwerking gekozen voor platte flatlock naden die voor nog minder wrijving tijdens het fietsen zorgen. Het shirt is zowel in heren- als in damesmodel te bestellen.

De Prof Lycra 2.0 broek

De broek met leggrippers is van 240 gram lycra, heeft bretellen en een zeer goede zeem. De leggrippers zijn brede lycra banden aan de uiteinden van de pijpen. Deze zorgen dat de broek altijd mooi aansluit. Ook hier is gekozen voor de extra optie van platte flatlock naden, zodat ook tijdens het fietsen de broek voor optimaal comfort zorgt. Deze broeken en zemen worden met veel plezier gebruikt door profs zoals Tom Dumoulin, Lars Boom, Steven Kruiswijk, Greg van Avermaet, Team Dimension Data en Lotto Jumbo. Dames kunnen kiezen met of zonder bretels.

BODYFIT SHIRT

45,-(normaal € 69,-)
  • excl. verzendkosten

PROF LYCRA 2.0 BROEK

69,-(normaal € 89,-)
  • excl. verzendkosten

COMPLEET TENUE (shirt+broek)

99,-(normaal € 158,-)
  • excl. verzendkosten

Bestellen?

Check je maat en stuur een mailtje naar Robert@tourdevacance.com.
Je krijgt van ons eerst bericht of je maat op voorraad is of bijbesteld moet worden.