• product-images

  Cyclo Stage Costa Blanca

  9 tot 16 febr, 9 tot 16 maart, 6 tot 13 april 2019

  Bekijk
 • product-images

  Boost Stage Costa Blanca

  9 tot 13 febr, 9 tot 13 maart, 6 tot 10 april 2019

  Bekijk
 • product-images

  Tapas & Etappes Arrangement

  4 tot 11 mei 2019

  Bekijk
 • product-images

  Groepsarrangement Costa Blanca

  Op maat van 3 tot 50 personen

  Bekijk

Gratis E-Book
“Fietsen & Genieten in Spanje”

Wist je dat bijna nergens de bergen zo dicht bij het strand liggen? Met meer dan 328 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 18 graden is fietsen aan de Costa Blanca het hele jaar door populair. De omgeving laat zien dat er nauwelijks winters zijn. Oleanders, palmbomen, cactussen, citroenen en mandarijnen, je vindt ze allemaal langs de weg. Je moet ook niet vreemd opkijken als je wordt ingehaald door een profploeg. Trek, Lotto Jumbo, Quickstep, BMC, ze trainen hier allemaal. Minimaal last van verkeer en bijzonder goede wegen. De inmiddels bekende Coll de Rates en Port de Tudons liggen ook voor jou klaar, net als de prachtige Bernia en Jalón Vallei die in januari en februari wit ziet van de amandelbloesem.

 

“Fietsen & Genieten in Spanje” is een handig e-book met alles dat je moet weten over het populaire trainingsgebied bij de profs: de Costa Blanca. Het geeft uitgebreid inzicht in hoe ook jij hier optimaal aan je trekken komt.

Het laat je stap voor stap zien wat je kunt verwachten en vooral wat je niet mag missen. Want of je nu komt om te trainen of om te toeren, bovenal betekent fietsen aan de Costa Blanca volop genieten van een heerlijke Spaanse fietsvakantie.

Vragen of offerte op maat?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.
E-mail: Robert@tourdevacance.com (wij antwoorden snel)
Tel: +31 (0) 6 394 00 681