Wielervakanties Franse Alpen

/Wielervakanties Franse Alpen

 • product-images

  Tour de Marmotte

  Rijd de 'alternatieve' Marmotte

  Bekijk
 • product-images

  Tour des Alpes 2020

  10 Alpencols in één week

  Bekijk
 • product-images

  Triple Alpe d’Huez

  beklim de Alpe d'Huez van 3 kanten in één dag

  Bekijk
 • product-images

  Alpe d’Huez Groepsarrangement

  Vakanties op maat in de Hoge Alpen

  Bekijk

Gratis E-book
“De Alpe d’Huez, wees voorbereid “

Wist je dat de Alpe d’Huez van drie kanten te beklimmen is? En dat de ‘Nederlandse berg’ een bocht “0” heeft? De beroemde col uit de Tour de France heeft een rijke geschiedenis en wordt jaarlijks al vanaf mei druk bezocht door fietsende en lopende sportievelingen. Maar wie de Alpe d’Huez nog nooit van dichtbij heeft gezien kan zich moeilijk voorstellen hoe die berg er eigenlijk uitziet. Heb je eenmaal besloten om af te reizen naar deze nummer 1 van vele bucketlists, zorg dan dat je meer ziet dan alleen het asfalt. Want er ligt een overweldigend mooi fietsgebied vol met wetenswaardigheden op je te wachten.

 

 

“De Alpe d’Huez, wees voorbereid” is een handig e-book met alles wat je moet weten bij je voorbereiding om deze col te beklimmen. Of je nu met de fiets of te voet de uitdaging wilt aangaan. Zo vind je terug waar de waterpunten zijn en hoe je weet waar je precies moet finishen.

Daarnaast geeft het je inzicht in al het moois dat in de directe omgeving van de Alpe d’Huez te vinden is. Als je weet waar je moet zijn, ontsnap je heel eenvoudig naar de meest ongerepte en stille plekjes.