Marmotte Alpes Arrangement 2020

30 Augustus tot 6 September 2020

Marmotte-route op een andere dag rijden? Bekijk dan het arrangement Tour de Marmotte.

Datum La Marmotte Alpes: Verplaatst van zondag 5 juli naar 5 september 2020

Wil jij in 2020 de uitdaging van La Marmotte aangaan? Kies dan voor een ideale voorbereidingsweek met dit complete Marmotte 2020 arrangement. Bij boeking van dit week-arrangement ben je verzekerd van een startbewijs voor La Marmotte. Verblijf in een comfortabel appartement in het authentieke Villard Reculas en doe je voordeel met de persoonlijke bevoorrading tijdens La Marmotte! Dus kom je alleen, met tweeën, of met een groep, verzeker je van een startbewijs en een fantastische sportieve week!

Het Arrangement

Met dit arrangement boek je eenvoudig een volledig verzorgde week. Je verblijft in een comfortabel appartement in Villard Reculas en hebt automatisch plek in het trainingsprogramma. Ook ben je van harte welkom op de briefing met routebespreking. De verzorging is vol pension: in de speciaal ingerichte eetzaal kun je dagelijks aanschuiven voor het ontbijtbuffet, after-trainingspasta in de middag, en uitgebreid 4-gangendiner. Je deelt standaard een 2-persoons slaapkamer in een gedeeld appartement.

Kom je met 3 personen of meer? Dan kun je met het Totaalpakket een eigen appartement krijgen (zolang beschikbaar).

Startbewijs La Marmotte
Zodra je boeking rond is ben je verzekerd van een startbewijs. Samen met jou zorgen wij ervoor dat de medische verklaring en andere administratieve zaken op tijd worden geregeld. We houden je vervolgens zo goed mogelijk op de hoogte van het laatste nieuws en zijn op locatie tijdens het afhalen van de startnummers in Frankrijk. Wil je de Trophee de l’Oisans boeken? Of boeken zonder startbewijs? Dat kan natuurlijk.

Bevoorradingsservice Marmotte 
Met deze service krijg je je persoonlijke bevoorrading tijdens de Marmotte. Zo kun je je eigen voedingsplan volgen en hoef je bovendien niet in de rij bij de officiële bevoorradingsposten. Op de dag vóór de Marmotte vul je tasjes met eigen gekozen voeding, drank, materiaal en kleding. Deze reiken wij je aan op de Glandon, de Télégraphe en de Galibier. En wat je niet meer nodig hebt geef je aan ons mee terug.

Totaalpakket
v.a. € 690,- p.p.

excl. kosten startbewijs
en € 14,- eenmalige boekingskosten

  • Startbewijs gegarandeerd

  • Bevoorradingsservice

  • Route-briefing Marmotte

  • Trainingsritten met volgauto

  • Comfortabele appartementen

  • Ontbijt, after-trainingspasta, diner

  • Ideaal gelegen start/finish

arrangement september 2020 in afwachting, voorinschrijving 2021 start binnenkort

Marmotte Granfondo Alpen

5

Nadat we vorig jaar besloten hadden om met een paar vrienden de Marmotte te gaan rijden, kwamen we al snel Tour de Vacance op internet tegen. Mede door de positieve reacties hebben we besloten om ons avontuur te laten organiseren door Tour de Vacance. Dit is een uitstekende keus gebleken. Alles is tot in de puntjes geregeld. Gedurende week wordt je uitstekend verzorgd, en dikke pluim voor de catering!, wordt je perfect voorbereid voor de dag van de Marmotte door een team van ervaren renners die je adviseren gedurende trainingen en tips geven voor de grote dag, heb je de mogelijkheid tot een sportmassage en dit alles op een perfecte locatie en accommodaties. Hoogtepunten voor mij waren de nieuwe vriendschappen binnen de groep, de trainingsritjes met de begeleiding, een speiale dank voor Sean die mij er van overtuigde dat ik de Marmotte kon uitrijden, en de rustpunten gedurende trainingen en de Marmotte geweldig georganiseerd door Ester.Ik kan iedereen Tour de Vacance aanraden. Robert, Ester, de catering en het trainingsteam, dank voor een onvergetelijke week.

Lees meer reviews >>
door Jos Peters

Trainingsprogramma
Van dinsdag tot en met vrijdag gaan we alvast lekker wat kilometers maken in de omgeving van Oisans. Niet te veel en niet te weinig. Precies genoeg zodat jij tijdens deze week goed kunt acclimatiseren en op zondag in topvorm bent. De ritten worden in meerdere groepen van eigen niveau gereden, en begeleid door ervaren cyclo-rijders die de omgeving als hun broekzak kennen. Met onze eigen professioneel uitgeruste volgwagen wordt voor de nodige ondersteuning gezorgd. Tijdens elke rit is er een stop met uitgebreide bevoorrading (sportdrank, cola, repen, pannenkoeken, fruit). Je kiest zelf welke tochten je meerijdt. Zo kun je volop genieten van de omgeving en gedoseerd naar je topvorm toewerken.

Vol pension 
Vanaf het diner op de dag van aankomst tot en met het ontbijt op de dag van vertrek zijn je maaltijden geregeld. Óók op de vroege ochtend van La Marmotte. Het fantastische eten staat inmiddels bekend als één van de hoogtepunten van deze week! In een speciaal ingerichte eetgelegenheid verzorgt de Belgisch-Nederlandse cateraar dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en 4-gangen dinerbuffet. ‘s Middags na het fietsen staat er tevens een bord koude of warme pasta voor je klaar. Het ontbijt bestaat uit vers brood, diverse soorten beleg, eieren, yoghurt, koffie&thee, melk en fruit. Het avondeten wordt vers bereid en in buffetvorm geserveerd. Natuurlijk is het menu afgestemd op de sportieve prestaties van deze week, met dagelijks soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. De avond vóór de Marmotte wordt extra uitgepakt met een pastabuffet, en na ontbijt vanaf 4.30u wordt de dag van de Marmotte feestelijk afgesloten met een smakelijke barbeque.

De appartementen

De appartementen liggen in enkele grote chalets in Villard Reculas. Dit authentieke bergdorp ligt op 3 km afstand van bocht 16 in de beklimming Alpe d’Huez, en heeft een prachtig uitzicht op de bergtoppen en dal van Bourg d’Oisans. De appartementen zijn schoon, modern ingericht en hebben comfortabele éénpersoons bedden. Elk appartement beschikt over een goed uitgeruste keuken met oven, magnetron en vaatwasser. De comfortabele living heeft satelliet-TV, een DVD-speler en een hi-fi system, en er is gratis WIFI. In de badkamer met bad en/of douche staat ook een wasmachine en droger. Zo kun je je fietskleding eenvoudig wassen en drogen voor de volgende dag. Wil je met je groep(je) een eigen appartement? Dan ontvang je eerst een beschrijving met foto’s.

Villard Reculas