Wat onze Gasten ervan vinden….

De mening van onze gasten is natuurlijk heel belangrijk voor ons. Op deze pagina kun je een testimonial achter laten, dit wordt heel erg door ons gewaardeerd. Tip: kopieer de tekst van je testimonial even voordat je op de “Post testimonial” knop klikt. Mocht het nodig zijn, dan kun je de tekst daarna nogmaals eenvoudig opnieuw plakken.

 

Trainingsweek Costa Blanca 2020

5

Wat een week! Perfecte verzorging en begeleiding. Tijdens de eerste kilometers bergop probleem met voorderailleur waardoor ik niet verder kon en Robert geeft me gewoon zijn eigen fiets! De volgende dag stond er gewoon een nieuwe huurfiets klaar. Super! tot de volgende keer!

door Maurice Willems

Dreiländergiro

5

Hotel was prijs/ kwaliteit heel goed (wij hadden zelfs een hemelbed :-)) en eten heel verzorgd met supergoede bediening.
Ligging was ook heel goed heel dicht bij de start van de 3 landen giro.
Bij de wedstrijd zelf was het ook heel leuk dat we in start blok 2 stonden. Konden we lekker op tijd vertrekken… Dus dat was ook heel goed geregeld door Tour de vacance.  Voor de rest dus alles prima in orde. Het was misschien enkel wat te heet om te fietsen maar ben toch tevreden met de 428 plaats en een tijd van 7u10 🙂

Bedankt
Kenneth

door Kenneth

Marmotte september 2019

5

Super weekend in de Franse Alpen gehad. Begeleiding van Robert en Ester is erg goed het heeft ons aan niets ontbroken (tijdens de Marmotte genoeg eten en drinken) en ook het appartement was in orde

door Arjan Tanis

Fietshotel Nauders

5

We zijn weer terug van Nauders. Nog bedankt voor de routes. We hebben er een aantal gefietst, waaronder de Dreiländer Giro een prachtige en pittige tocht. Al met al een lekkere fiets week in een fantastische omgeving. Het hotel was gewoon top. Volgend jaar maar weer zien welke uitdaging we weer aangaan.

door Freerk de Jong

Tripple Alpe

5

Onder de geweldige begeleiding van Robert en Esther hebben we geweldige dagen gehad in Villard Reculas. Prachtig appartement en prima eten. Op de trainingsdag en de koersdag fantastisch de weg gewezen door Robert. En Esther stond steeds klaar met auto om ons van eten en drinken te voorzien. En ons de juiste kleding aan te reiken. Met dank aan die steun is het ons gelukt de lautarette, galibier en Alpe d’Huez in een dag over een afstand van 129 km met 4000 hoogtemeters te bedwingen. En meer dan 5000 euro voor KWF op te halen. Tour De Vacance is echt een enorme aanrader.

Team Alpe Du Vijf

door Team Alpe Du Vijf

Marmotte september 2019

5

Super weekend in de Franse Alpen gehad. Begeleiding van Robert en Ester is erg goed het heeft ons aan niets ontbroken (tijdens de Marmotte genoeg eten en drinken) en ook het appartement was in orde

door Arjan Tanis

Tour de Marmotte sept 2019

5

We hebben een fantastische week gehad door de perfecte ondersteuning van Robert en Ester. Naast een fietsreis is het ook een culinaire reis geweest van de maaltijden waren uitstekend en zeker niet ‘standaard’. Het was erg ‘tasty’. De opzet van trainingsrit, briefing en acclimatiseren is erg goed. Op diverse plekken werd genoeg eten en drinken aangeboden. Voor volgend jaar zeker weer een mooie uitdaging uitzoeken bij TDV

door Ronald Kneppers

Hotel Primerose Pyreneeën

5

Onze fietsvakantie in de Pyreneeën was dik in orde. Zowel qua hotel als omgeving.

Het eten was op maat, en supervriendelijk personeel, een echte aanrader.

door Jeroen

Marmotte Granfondo Pyréneeën 2019

5

Het was een fantastische week, perfecte organisatie en leuke groep. Na 3 dagen heb ik eigenlijk al besloten om volgend jaar – beter getraind – weer de Pyreneeën te rijden dan uit Argeles Gazost. Willen jullie mij op de hoogte houden via de nieuwsbrief. De Pyreneeën is mooier dan de Alpen.

door Cees de Boer

Alpenweekend 2019

5

We hebben begin september met een groep een super weekend gehad vanaf de Alpe d’Huez! Vooraf goede communicatie, verzorging qua appartement, maaltijden en locatie perfect. De gehele enthousiaste begeleiding van Ester en Robert werkte inspirerend! En dan ook nog eens prachtige ritten gefietst.

door Ernst-Jan Dubbeldam

Marmotte Pyreneeën 2019

5

Voor het tweede jaar in rij hebben wij bij Tour de Vacance onze reis en inschrijving geboekt en naar volle tevredenheid.
De ondersteuning van Robert en Ester is subliem, zowel tijdens trainingsritjes, als tijdens de Marmotte. Leuk om te zien moet hoeveel passie zij dit doen.

door Jeroen Devilee

Alpe D’Huez 20 juni 2019

5

Een 4-daagse fiets vakantie in Alpe D’ Huez geboekt via Tour de Vacance. Alles tot in de perfectie en de puntjes geregeld. Goede en duidelijke communicatie. Ester die je persoonlijk opwacht. Top appartement op een perfecte locatie en de allerbeste cateraar ter wereld. Goed eten voor de fietsers, perfect samengestelde menu’s. Je hoeft hier echt alleen maar te fietsen. Over de organisatorische randzaken hoef je je echt geen zorgen te maken want dan hebben Ester & Robert al gedaan voor je. Echt alles top geregeld. Echt een aanrader, wat ons betreft een dikke 10!

door Ferry

Cyclo Stage Costa Blanca maart 2019

5

Alles weer top geregeld tijdens deze fietsweek. Van transfer vanaf het vliegveld tot hotel, de fietsen en alle begeleide ritten. Zoek je een fietsvakantie zonder je ook maar ergens zorgen over te hoeven maken? Dan hoef je niet verder te zoeken, beter dan dit wordt het niet.

door Jacob

Tour de Marmotte

5

Samen met Ronald, Ronald en Sieb een onvergetelijke tijd gehad. Het is allemaal tot in de puntjes verzorgd bij Tour de Vacance. Je moet alleen zelf fietsen…… Erg genoten van de Marmotte dag. Een echte aanrader! Dit was mijn eerste reis via TDV, maar zeker niet de laatste. Robert en Ester doen het vanuit passie en dat proef en merk je in alles. De basis tot een succes!

door Peter Henken

Tour de Marmotte 2019

5

Met 5 fietsers een aragament geboekt voor de alternatieve Marmotte 2019.
Voor mij was het de 2e keer bij Ester en Robert.
Ook deze keer was alles weer fantastisch geregeld.
Van het appartement tot de begeleiding tijdens de rit,
prima eten en een gevulde koelkast niets wordt aan het toeval over gelaten.
Onze volgende reis gaat dan ook weer geboekt worden bij Tour de Vacance.

door Eric Bakker

Tour des Alpes

5

Ik wil jullie nog bedanken voor de geweldige week die ik in de Alpen heb gehad.
Het was tot  in de puntjes geregeld.

door Peter

Marmotte Granfondo Pyréneeën 2019

5

Het was een fantastische week, perfecte organisatie en leuke groep. Na 3 dagen heb ik eigenlijk al besloten om volgend jaar – beter getraind – weer de Pyreneeën te rijden dan uit Argeles Gazost. Willen jullie mij op de hoogte houden via de nieuwsbrief. De Pyreneeën is mooier dan de Alpen.

door Cees de Boer

Tour de Marmotte 2019

5

Altijd al de wens gehad om de Marmotte te rijden. Het kwam echter nooit van. Toen las ik over Tour de Vacance en wist gelijk ” dit is het”. Mijn verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. Dat kwam ook omdat we twee zeer aardige Friese kamergenoten hadden waar we veel mee gelachen hebben. Onverwachte ontmoetingen is part of the fun. Daarnaast was de catering uitmuntend. Het hielp ook dat we alle dagen prima weer hadden.

door Wilfred Raas

Marmotte Pyreneeën 2019

5

Dit jaar de Marmotte Pyreneeën gereden via Tour de Vacance (2018 in de Alpen). Ook dit jaar was alles weer prima geregeld: hotel, trainingsritten en erg belangrijk voor de race, de bevoorrading. Incl. duwtje in de rug om weer op gang te komen.
Maar bovenal: erg leuke week, mooie groep en veel gelachen!

door Hans Knol

Marmotte augustus 2019

5

Tour de Vacance, dat is “Robert & Ester” 2 mensen met een missie .. Dit jaar deelgenomen aan de Marmotte (aug editie). Daarvoor doen R&E dan ook alles om jouw doel te bereiken, gaande van het ter beschikking stellen van goed uitgeruste chalets, voorzien van alle comfort, over een ‘gebalanceerde’ catering afgestemd op fietsers tot de persoonlijke begeleiding tijdens de rit / monsteretappe. Tijdens de lange rit zijn zij altijd aanwezig met jouw persoonlijk materiaal en hun bevoorrading, technische ondersteuning of mentale support. Het slagen van jouw missie maakt hen trots & blij /dat zegt alles. Thanks R&E

door Paul

Marmotte Augustus 2019

5

Gemoedelijk en laagdrempelig zijn voor mij de kernwoorden die van toepassing zijn. Daarnaast is alles keurig netjes verzorgd door Ester en Robert. ‘De ballen uit mijn broek gefietst’, maar vooral genoten van deze helse tocht.

door Rorik Schouten

Marmotte tour Franse Alpen 11 -15 Augustus 2019

5

In één woord FANTASTISCH. Als vriendenfiets groepje besloten de Marmotten te fietsten. Fietsers, Tour de Vacance is de oplossing. Zondag aangekomen om alvast aan de hoogte te wennen en wat afzonderlijke tochten te maken. Aangekomen in ons chalet , was de ijskast top gevuld. Iedere dagje brood en wat je nodig hebt of lust. het wordt top geregeld. De maaltijden incl pasta , overheerlijk en meer dan toereikend. Carpaccio, tomaat, mozzarello , gratins . Top. Maar we kwamen natuurlijk voor de 4 cols. Je kunt het je niet beter wensen. Top verzorging en begeleiding gedurende de tocht. We waren met 15 rijders, maar ze gaven je het gevoel of je een persoonlijke coach mee had. Wil je ook een keer deze uitdaging aangaan. Ga dan met Robert en Ester. Top begeleiding, accommodatie en eten. En voor een zeer nette prijs.

door Lo Kesselaer

Tour de Marmotte Alpen augustus 2019

5

Ester en Robert laten niets te wensen over. Verblijf, begeleiding, ontbijt, lunch en avondeten heel goed en prima geregeld. Ook tijdens de rit kom je niets tekort, uitgebreide ravitaillering, en checks onderweg (Gaat het? Heb je nog iets nodig?). Respect voor ieder niveau, plezier staat voorop. Topervaring!

door René Joosen

Tour de Marmotte aug. 2019

5

Wat een geweldige week hebben wij achter de rug. prachtige rit die wij als groep allemaal hebben uitgereden, een goed onderkomen, zalig eten ….. geweldig. een echte aanrader ! bedankt nogmaals
vr gr Robert Feenstra en fiets maten.

door Robert Feenstra

De Marmotte juni 2019

5

Robert en Ester begrijpen wat je als fietser nodig hebt: een goed bed, goed eten, duidelijke info, begeleiding onderweg, een bemoedigend woordje, een lach, een ontspannen houding, geruststelling. Dankzij hun houding en faciliteiten werd het fietsen van de Marmotte in zeer warm weer mogelijk. Top geregeld !

door Rob van Raak

Marmotte Valais 2019

5

Tour de Vacance, de naam omvat eigenlijk de hele week. Na eerdere cyclo's onder begeleiding van Robert en Ester te hebben gereden blijft het toch altijd spannend. Doordat je de hele week in alles "ontzorgt" wordt kun je maximaal genieten van je fiets, de omgeving, de gezellige groep en de cyclo. Oftewel Tour de Vacance!

Robert en Esther (wederom) Bedankt

door Stefan Lukken

Marmotte Valais 2019

5

Na de Marmotte Frankrijk 2016 met TdV nu mezelf weer aangemeld bij Ester en Robert voor de Zwitserse variant. Een voor mij memorabele week en een
heroïsche Marmotte tocht. In die week is alles tot in de puntjes verzorgd, informatie over de tocht, de bevoorradingen onderweg en een uitstekend hotel op een prachtlocatie. Al met al is het een succesvolle week geweest.

door Marcel van de Voorde

Marmotte Valais 2019

5

Ik heb diep nagedacht maar ik kan geen enkel minpunt van Tour de Vacance bedenken. Alles top, hotel, begeleiding, trainingsprogramma, voor elk niveau een geschikte trainingsgroep en het adequaat reageren op individuele verzoekjes!
Bedankt Ester en Robert!

door Aad van Dop

Marmotte Valais 2019

5

Dit jaar mijn 1e Marmotte gereden. Ester en Robert van Tour de Vacance hebben deze week voor een blijvend mooie herinnering gezorgd. De organisatie met de oefenritten was zeer goed geregeld, er waren kundige (en ook gezellige) fietsbegeleiders aanwezig voor de verschillende groepen. Daarbij was de verzorging tijdens de ritten en de Marmotte uitstekend geregeld. Het hotel La Foret lag op een schitterende locatie in Crans Montana en met de groep hebben wij een topweek beleefd. Een aanrader!!Thanks!

door Dennis Stevense

Marmotte Valais 2019

5

Superfijne week in de Zwitserse Alpen gehad! Mooie trainingsritten gemaakt met een gezellige groep en fijne begeleiders. Leuk om met z’n allen naar het evenement op zaterdag toe te leven. Dit was mijn eerste Granfondo, en ik heb nú al zin om dit nog een keer met zo’n arrangement te doen. Robert en Ester, heel erg bedankt voor alle moeite, het meedenken en de gezelligheid!!

door Laura van Dop

Marmotte Valais 2019

5

Op aanraden van fietsvrienden via Tour de Vacance deze grandfondo in Zwitserland gereden. Goed georganiseerd aan alle details gedacht. Briefing en verzorging waren uitstekend. Voor een volgende tocht maak ik zeker weer gebruik van jullie expertise.

door Erik Romme

Marmotte GF Valais 2019

5

Topweek gehad, ondanks een beetje tobweer. Genoten van de fietstochten, verzorging, en de afsluitende Marmotte. Een weekje niets dan focus op fietsen, waarbij veel kan, maar niets moet. Esther, Robert en de fietsbegeleiders weten hoe ze dat moeten aanpakken. Bedankt!

door Berrie van Dael

Marmotte Alpen 2019

5

Wij zijn onthaald door Robert en Esther en verwend tot en met. In de voorbereidingsweek voor de Marmotte zijn wij ontzorgd. Ik hoefde alleen nog maar te fietsen. Een aanrader voor wie zich wil concentreren op de sport . Je krijgt de service, liefde, zorg en aandacht er gewoon bij. Soft verhaal? nee, gewoon stoere no-nonsense business van hen. Alles is voor elkaar!

door Bert Grotenhuis

Marmotte Alpes Arrangement 2019

5

Een week lang jezelf een wielerprof wanen, dat is wat er gebeurt als je met Tour de Vacance op reis gaat. Alles tot in de puntjes geregeld, perfecte begeleiding, heerlijke sfeer en het ontbreekt je aan niets! Ik had er geen seconde van willen missen en kijk nu al uit naar de volgende Granfondo die ik ga beleven met Robert, Esther, Danny, Patrick en de vele anderen….

door Joost van Roosmalen

Marmotte Alpes Arrengement 2019

5

Het was een geweldige week en wat een voortreffelijke voorbereiding werd ons aangeboden door Robert & Esther en hun team.Alles top geregeld en de Marmotte uitgefietst dus al met al zeer tevreden 👍

door Theunis Lachenal

Marmotte Alpes Arrangement 2019

5

Wat een geweldige week. Bij het warm ontvangst door Robert en Esther weet je al dat het goed zit. Aan alles is gedacht. Zelfs de zonnebrandcrème staat klaar bij de verzorging van de trainingsritten. Ook de trainers zijn oprecht geïnteresseerd en geven je goede tips. Ook in de appartementen op prachtige locatie ontbrak het aan niets. Tijdens de gezamenlijke en zeer goed samengestelde maaltijden wordt er gemakkelijk contact gelegd met deelnemers met het zelfde doel. Gezelligheid voor tijdens en na de trainingsritten. Ook op de Marmotten-dag zelf wordt er op de verzorgingsposten met volle overgave voor jou gezorgd. Ik kan geen minpunt bedenken. Alleen maar lof! Bedankt voor deze heerlijke ervaring.

m.vr.gr.
Roel

door Roel Bouten

Marmotte Alpes 2019

5

Top week gehad ondanks dat ik de Marmotte zelf helaas niet kon fietsen door een blessure. Goed verzorgde trainingsritten, prima appartement en de maaltijden waren super goed verzorgd. Zeker de moeite waard om weer terug te komen. Robbert, Esther en team bedankt!!

door Dirk-Jan

Dreiländergiro Arrangement

5

Hoi Robert,
We hebben allemaal genoten!
We hadden natuurlijk geluk met het mooie weer, maar buiten dat hebben we veel plezier gehad en mooie ritjes gemaakt en als klap op de vuurpijl een geweldige Dreiländer giro!
Hotel was prima. Arrangement was ook erg goed. 👍🏻
Zeker een aanrader voor andere fietsers.
Bedankt voor het regelen van deze onvergetelijke fietsreis.
Groeten,
Harold van Tooren

door Harold van Tooren

Dreiländer Giro arrangement 2019

5

Hoi Ester,

We hebben een geweldige week gehad!

Natuurlijk troffen we het met het mooie weer!

Het hotel was fantastisch. Mooie en goede kamers, heerlijke maaltijden en superpersoneel.
De Dreilandergiro is een prachtige rit. Echt een aanrader.

Hartstikke bedankt voor de organisatie (en de bidon!)!

Hartelijke groeten,
Ard

door Ard

Marmotte Alpes 2019

5

Een supertoffe week gehad in Villard Reculas onder leiding van Robert en Ester.

Ik zou een 2e keer Marmotte zeker weer bij Tour de Vacance boeken!

Het eten was uitstekend, de appartementen meer dan prima, en in combinatie met de uitdagende trainingsritten is dit de perfecte voorbereiding geweest.

De collega's van Ester en Robert weten precies waar ze het over hebben, en bereiden je zo voor op de tocht dat je hem alleen nog maar zelf hoeft te fietsen.

Nogmaals dank voor de leuke week, volgend jaar gaan we voor goud!

door Guus

Marmotte Granfondo Alpes 2019

5

Bedankt voor de ontzettend leuke dagen in de Alpen de afgelopen week! Ik heb het zo onwijs naar mijn zin gehad. Alles was perfect, jullie weten precies wat er nodig is om een fietser een gave ervaring te geven. Het eten, de trainingsritten, de support tijdens de Marmotte. Echt super. En wat een onwijs toffe begeleiders. Sinds het ritje met Evert durf ik veel sneller af te dalen 🙂

Ik ga volgend jaar graag weer mee, sturen jullie nog een nieuwsbrief oid als de reis weer te boeken is? Ik wil er graag op tijd bijzijn 🙂

Groetjes
Ingrid

door Ingrid

Marmotte 2019

5

Hallo Esther en Rob,

We hebben een hele leuke vakantie gehad en dit dankzij jullie en jullie ganse team, begeleiders, keuken team,…
Alles was tip top in orde een aanrader om met jullie op vakantie te gaan.

Mvg Elke en Joris

door Elke en Joris

Marmotte granfondo alpes 2019

5

Hallo Robert en Ester,

Bedankt voor een geweldige week. Alles was super in orde (kamers, eten, trainingsritten, etc.).
De begeleiding tijdens de trainingsritten was ook super. Veel handige tips gekregen.
De marmotte zelf was ook super geregeld met de tasjes.

Groeten,
Chris

door Chris

Marmotte Alpes 2019

5

FANTASTISCH.

Vanaf het begin tot het einde was alles zeer duidelijk en top geregeld.

Het eten was perfect, de trainingsritten waren leuk en de bevoorrading goed.

Als puntje van kritiek vond ik het erg lastig om na de stop op de Galibier nog een kilometer omhoog te moeten. Mijn tip is om die net na de top te doen.

Bedankt voor deze mooie ervaring en we zijn al bezig om te kijken om de Pyreneeën te gaan doen.

Mvg Quint van Remmerden

door Quint van Remmerden

Marmotte Granfondo Alpes 2019

5

Hallo Ester en Robert,

Het was weer perfect geregeld door jullie, de koks en de begeleiders. Via deze weg wil ik iedereen nogmaals heel hartelijk bedanken.
Verleden jaar liep het iets anders dan gepland, echter dit jaar is het toch gelukt de Marmotte te rijden.
Het blijft altijd een heerlijk gezicht als Ester met noem maar rustig “het buffet” klaar staat tijdens een trainings rit.
Het zou zomaar kunnen zijn dat ik er volgend jaar weer bij ben.

Groeten,
Rob

door Rob

Tour des Alpes 2019 in Villard Reculas

5

Als deelnemer verwacht ik van een fietsorganisatie maar één ding nl. dat ik alleen maar aan fietsen hoef te denken. En Ester en Robert hebben dat dik voor elkaar. Ook dankzij natuurlijk Patty en Serge, verantwoordelijk voor de topconditie van de inwendige mens vóór en ná het fietsen. Huisvesting met het gemak van wasmachine en –droger, onderhoudstandaards, begeleiding en verzorging tijdens de ritten. Perfect!

door André

Tour des Alpes 2019

5

het weer zat af en toe niet mee. we werden voldoende gewezen op de gevaren onderweg. bovendien werden we begeleid en gevolgd i.g.v. pech/ blessure e.d. onderweg. ruim voldoende ravitaillering.
H e t was g e w e l d i g.

door Wim

Nove Colli 2019

5

Het is nauwelijks voor te stellen dat ik een week geleden de Nove Colli nog moest rijden.
Ik heb een paar prachtige dagen gehad. Alles wat jullie konden regelen was top voor elkaar.
Fijn hotel met liefde voor de fiets(ers) en ik was blij met de parkeerplaats.
Dank voor alles en vast tot een volgende keer.

door Albert

Fietsweek Costa Blanca Albir

4

Wij zijn met 7 personen in mei een week gaan fietsen vanuit Albir aan de Costa Blanca. Hotel was prima uitvalsbasis met eigen fietsenberging in kelder. We hadden van te voren GPS routes gekregen van Robert.
In de routes zaten mooie lange beklimmingen. Alle gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Op vragen werd direct gereageerd. Huurfietsen waren prima in orde. Omgeving was ook zeker de moeite waard.

door Pim

CALPE – eerste week mei 2019

5

Voor de 4e keer alweer zijn we een weekje met Tour de Vacance op vakantie geweest. Bij aankomst staan de huurfietsen klaar en worden de nodige afspraken gemaakt. Elke morgen staan Robert en Ester ruim op tijd klaar en krijgen we steeds een mooie introductie van de te rijden rit die dag. De begeleiding onderweg is schitterend en halfweg wordt er een bevoorrading voorzien om u tegen te zeggen. Ook ervoor en nadien staat Ester steeds klaar om drinkbussen te vullen, jasjes aan te geven of aan te nemen en dit terwijl Robert in de achterste regionen de mindere fietsers bijstaat tot de top. Ieder op zijn eigen tempo naar boven en daar wordt gewacht (of terug gereden) op de laatste. Kortom voor alles wordt gezorgd tijdens deze week. Ook ons hotel in ALBIR was zeker OK met een uitgebreid buffet. We waren met 20 deelnemers dit jaar en iedereen was weer super enthousiast. Tot de volgende keer Robert en Ester en bedankt voor de super vakantie.

door Luc Adams

Costa Blanca april 2019

5

Heerlijk fietsen aan de mooie Costa Blanca op goed onderhouden en autoluwe wegen. Mooi wat hoogtemeters meepikken. Robert en Ester hebben alles prettig geregeld. Fijn hotel met lekker eten, prima welness, goede huurfietsen en halverwege de rit een heerlijke door Ester voorbereidde lunch. En de begeleiding tijdens de ritten is perfect zodat ik me alleen op het fietsen hoef te concentreren. Genieten!

door Borre

Cycle stage Costa Blanca

5

Het voorjaar in Spanje is perfect om te fietsen. Met Tour de Vacance ben je verzekerd van perfecte begeleiding met volgauto en bevoorrading en het rijden van prachtige routes.
Hotel is prima in orde. Dit gecombineerd met een leuke groep fietsers maakte het voor mij tot een prachtige week.

door Patrick

Fietsarrangement met HHS september 2018 in Villars Reculas

5

Heerlijk een paar dagen cols bedwongen onder perfecte omstandigheden. Nergens naar om hoeven kijken alleen fietsen. Alles prima verzorgd. Verblijf, eten, begeleiding onderweg. En wat staat het appartement op een geweldige locatie. TOP!

door Gert Heemskerk

weekend 8 september

5

terug van een super week
super organisatie van robert en esther
super mensen de begeleiding was top
de bevoorrading was zeker top voor ieder wat wils
het eten was zeer lekker merci serge en patty
voor deze mensen is een score op 10/10 zeker verdient
wij komen nog terug mvg uit limburg

door peter

Franse Alpen 2018

5

Net terug van midweek fietsen in de Franse Alpen. Fantastische organisatie voor, tijdens en na elke rit👍👍🚵‍♂️🚵‍♂️
Super leuke gasten en perfecte verzorging!! Dikke kudooooo voor t team van Tour de Vacance

door Hessel

Klimmen en klauteren dans Les Alpes met HHS

5

Kan een wielertrip naar de Alpen met 13 toppers nog mooier, nee toch?

Ja dus. Met de geweldige service van TdV werd het een ervaring om nimmer te vergeten!

door Tom Meerbeek

HHS Alpen september 2018

5

Wat een heerlijke dagen in de Alpen, zwoegen en werken in de bergen onder een fantatsische begeleiding van Esther en Robert. Maar noet alleen begeleiding was mooi, ook het huisje Top in orde en het eten ( door jullie uitbesteed) was top, ruim voldoende en heerlijke van smaak ! Dank jullie wel

door Maarten Vinkesteijn

Fietsweek Surhuster fytsploechje

5

Topweek Villard reculas Surhuster fytsploechje !!

Wat hebben wij genoten van een heerlijke fietsweek. het mooie appartement met het heerlijke eten, En natuurlijk de perfecte verzorging tijdens onze koninginnerit tour la marmotte Esther en Robert wat zijn jullie super lieve mensen, jullie hebben veel geduld en respect voor iedereen. ik geef jullie een dikke vette 10.
Hartelijk dank !!

door Willem Hansma

Alternatieve Marmotte september 2018

5

Gister teruggekomen van een TOPweek. Ik heb zojuist eerst de reviews van anderen gelezen, omdat ik wilde weten wat we nog meer konden gaan fietsen elders onder de geweldige begeleiding van Robert en Esther. Geen woord is teveel gezegd van alle ervaringen hier onder. Ben je (en je clubje) een liefhebber dan MOET je een keer zelf ervaren hoe het onder deze topbegeleiding is. Allereerst superaardige mensen, maar daarnaast (wat is het superlatief van perfect ?) meer dan perfecte begeleiding!!! Eten drinken onderweg, foto’s, gezelligheid, ontvangst op iedere top!!! Reserve materiaal! Had ik al perfect gezegd PERFECT??? Nou PERFECT dan!! Bedankt voor alles, nog aan het nagenieten !! Ik wil eigenlijk Rating 10 geven, maar kan maar tot 5!!

door Joost Rutgers

HHS vriendentrip september 2018

5

Vriendelijk, perfect verzorgd. Dank jullie wel!!!

door Rob Klunder

Fiets weekje Alpen

5

Wederom was het een fantastische week.
We raken er bijna aangewend dat alles zo goed is verzorgd.
Esther en Robert hartelijk dank voor jullie goede verzorging en begeleiding.
Ook Serge en Patty hartelijk dank voor het voortreffelijk eten dat jullie ons elke dag weer hebben voor gezet.
Zoals gezegd het was TOP!

door Fré van der Veen

2018 Marmotte Pyreneeën

5

Vorig jaar Marmotte Alpe gereden op eigen gelegenheid; dit jaar met Tour de Vacance de Marmotte Pyreneeën. Ester, Robert en de hele crew hebben dat allemaal zo goed geregeld dat er eigenlijk maar 1 manier is om aan zo’n evenement deel te nemen: het trainingsprogramma in de aanloop, de verzorging tijdens zowel de dagelijkse ritten als tijdens de “grand finale” zelf en zeker ook de groep gelijk gestemde deelnemers. Het maakt de hele week een geweldige fietsbeleving.

door B. Morelissen

Fiets week Costa Blanca

5

Vorige week met 6 man op fiets vakantie geweest naar de Costa Blanca. Alles was perfect geregeld door Robert en Esther van Tour de Vacance!!
Bij aankomst in Alicante stond de taxi klaar, en toen we in het (super mooie) hotel waren aangekomen, werden de fietsen gebracht en afgesteld op onze maten.
Alles op en top geregeld, het enige wat we zelf nog moesten doen was fietsen. Zeker weten een aanrader. Bedankt!

door S Visser

Tour de Marmotte september 2018

5

Een schitterende fietsbeleving! Alles is tot in de puntjes verzorgd en geregeld 🙂 Het lekkere eten staat iedere ochtend al voor je deur. Tijdens de fietsritten gaat de volgauto mee, staat Ester met 'koek en sopie' op verschillende punten langs de route, worden er leuke foto's van de tocht gemaakt en krijg je alle ondersteuning om je rit tot de finish te volbrengen. Ondanks dat ik dit jaar door de geboorte van mijn prachtige dochter weinig heb kunnen trainen (1500km) heb ik de tocht volbracht. Dat was zeker te danken aan de perfecte verzorging onderweg. Robert en Ester hebben een waar fietshart! Een echte aanrader voor elke fietser 🙂

door Marcel

Cyclo Stage Costa Blanca Maart 2018

5

Een fantastische fietsweek gehad in maart 2018 aan de Costa Blanca. 5 Prachtige routes gereden over zeer goede Spaanse wegen. Veel op en af, mooie routes met soms spectaculaire uitzichten en uit de Vuelta bekende cols, die zo vroeg in het seizoen best een uitdaging zijn. Robert en Ester zorgen steeds voor een prima begeleiding: route info, volgauto met drinken, eten, gereedschap, professionele dak-fietsen-drager (voor als je het niet meer ziet zitten) en zelfs dekentjes als het te koud is boven op een col…. Ester maakt ook regelmatig foto’s op de belangrijke momenten tijdens een route en zij zorgt onderweg steeds voor een uitstekende lunch. Het hotel in Albir is prima: goede bedden en kamers, goed eten en veel voorzieningen. TDV heeft zijn eigen box in de kelder waar de fietsen staan. De (huur)fietsen zijn van prima kwaliteit en worden naar je persoonlijke voorkeur afgeleverd en ingesteld.
Kortom onbezorgd fietsen en genieten! Een aanrader!!

door Jörgen van den Berg

Marmotte Pyrenees 2018

4

Het was een topweek! Mede dankzij Robert, Esther en de begeleiding de ideale voorbereidingsweek meegemaakt voor de grote dag. Ik heb het gehele jaar gedacht dat het te hoog gegrepen was met 5600 hm, maar toch uitgereden!

door Ad Terloo

Marmotte Pyreneeën 2018

5

Goed verzorgd verblijf en verzorging georganiseerd door Esther en Robert, echte wielerfanaten!
De verzorging tijdens de Marmotte was zeer goed geregeld; aanrader.

door Jeroen Devilee

Marmotte Pyreneeén 2018 week

5

Fijn en goed georganiseerde fietsweek.

door Leon Renet

Marmotte Pyreneeën 2018

4

Leuke week gehad waarbij Robert en Ester (maar zeker ook het begeleidingsteam) hun uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken. En dat valt niet mee ;))
Kortom, ze luisteren goed wat de klanten willen en passen zich daar op aan. Je hoeft alleen nog maar aan fietsen te denken. Wat wil je nog meer?
Wel ben je de gehele week ‘overgeleverd’ aan de Franse keuken. Dat moet je liggen…

door Edwin & Marijna

Tour de Marmotte Alpen Augustus 2018

5

Hallo Ester en Robert. Wij vinden het echt nodig om jullie en de catering een dikke pluim op jullie hoed te steken . Voor ons was alles beter dan we hadden verwacht. Jullie beiden waren super tijdens onze marmotte en voor velen de reddende engel. 😉Het eten was ook super lekker. Het complete plaatje klopte samen met ons 7 en het toch wel super weer was het een nooit te vergeten ervaring. Dank u .

door Werner Trippaers

Marmotte Valais 11 aug 2018

5

Ik kan hier een halve boek schrijven maar Ester en Robert doen dat gewoon geweldig. Zeer goed georganiseerd, staan altijd klaar, mooie voorbereidingsritten met de zeer uitgebreide bevoorradingen. Je hoeft eigenlijk enkel nog te denken aan fietsen. Kan ik aan iedereen aanbevelen die een weekje wil fietsen zonder zorgen.

door Bart Rousseau

Tour de Marmotte augustus 2018

5

De Marmotte fietsen onder begeleiding van Esther en Robert is een schot in de roos gebleken.
De huisvesting, eten en drinken tijdens het verblijf en de fietstocht zijn tot in de puntjes verzorgd.
Het enige wat jezelf moet doen is fietsen en genieten. Nou genoten heb ik zeker mede dankzij Robert en Esther.

door Paul Warnier

Marmotte Grandfondo Valais 2018

5

Voor de deelname aan de 1e editie van de Marmotte Valais hebben we, een groep van 8 fietsers uit Twente, alles uitbesteed aan Tour de Vacance. (van inschrijving tot hotelboeking). Het was een geweldige week mede door hun goede zorgen. Tijdens pauzes van de trainingsritten konden we gebruik maken van een uitgebreide tafel vol met lekkernijen. Tijdens de Marmotte op zaterdag stonden Robert en Ester op post met onze tasjes zodat we de mogelijkheid hadden om bijvoorbeeld eigen voeding te gebruiken of kleding achter te laten.
Robert en Ester zijn heel enthousiast en hebben de zaken goed voor elkaar.

door Robert
 

Marmotte Valais

5

Na de de Marmotte 2016 in de Franse Alpen was de Marmotte Valais de volgende uitdaging. Mede dankzij het
arrangement van Tour de Vacance is deze cyclotour voor mij een succes geworden. Het onderkomen, het eten, de begeleiding en ondersteuning tijdens de trainingstochten en op 11 augustus hebben hiertoe bijgedragen. Op de dag zelf kon je bij de bevoorradingsposten de fiets in de standaard zetten. En prachtige foto’s tijdens de trainingsdagen en op 11 augustus. Dat is nagenieten! Overal is aan gedacht. Bedankt Robert en Ester.

door Michel Cuijpers

Fietsweek Valais Zwitserland

5

Super verlof. Alles top: hotel, fietsomgeving, groep en zeer goede organisatie.
Voor herhaling vatbaar. Het heel zware parcours is zo vergeten .
Bedankt.

door Vertongen Jean

Tour des stations Zwitserland

5

Bedankt Robert en Esther.
Dit was een topvakantie voor een liefhebber van het fietsen zoals ik. Heel goede organisatie, kortom een echte aanrader.

Mvg,

John

door Verfaillie John

La Marmotte 2018

5

Beste Robert , Ester, alle begeleiders en catering,

enorm veel dank voor een fantastische week!
Met enige (gezonde …) spanning ben ik met een aantal vrienden de uitdaging van de Marmotte aangegaan. Dankzij Tour de Vacance is het een onvergetelijke ervaring geworden. Alles was perfect verzorgd (de oefenritjes inclusief fourage, de maaltijden 3 keer per dag, de voorlichting en tips, de massage, de tasjesservice, het appartement). Het enige wat je nog zelf moet doen is de pedalen rond laten gaan …

Dankzij een leuke groep en de uitstekende organisatie (Tour de Vacance) was de Marmotte uiteindelijk prima te doen.

De Marmotte (en andere fiets avonturen) via Tour de Vacance is een absolute aanrader voor iedereen!

Wellicht (waarschijnlijk) tot een volgende keer.

Groet,
Rogier

door Rogier Jacobs

La Marmotte 2018

5

In 2016 hebben we de Marmotte gefietst. Deze 'monstertocht' was dit jaar voor herhaling vatbaar. Natuurlijk sluit je je aan bij Tour de Vacance! Wederom een superleuke week: een gezellige groepssfeer, trainingsritten waren geslaagd, het eten was zeer lekker en divers: pluim voor de catering, maar ook de bevoorradingsservice niet te vergeten.
Ruime appartement met gezellige 'mede Marmotters' Chef en Jolanda. De totale begeleiding is super. Vette pluim voor alle teamleden. Als het goed is, wordt 3x scheepsrecht.

door Koos en Annette Burema

La Marmotte 2018

5

Ik heb een geweldige week gehad! Van het ontvangst ’s avond laat, waar het diner voor ons apart werd gehouden tot en met het lunchpakket voor de terugweg en alles er tussen in, alles was tot in de details verzorgd. Robert en Ester denken door en maken dat je je in deze week om niets anders dan het fietsen hoeft te bekommeren, heerlijk! De bevoorradingsservice tijdens de Marmotte is een uitkomst, je rijdt je meute voorbij, pakt wat je nodig hebt en doorrr! Aan Robert en Esther nogmaals dank en wellicht tot in de Pyreneeën!

door Peter Zwemmer

Marmotte op eigen gelegenheid

5

Gisteren de Marmotte gefietst met ondersteuning van Tour de Vacance, een geweldige ervaring! Deze ervaring boeken via TDV betekent een volledige ontzorging. Het appartement en eten is heel goed, alleen bovenaan staat de persoonlijke aandacht van Robert en Ester! Zij begrijpen echt wat hospitality betekent voor een wielrenner. Ze zijn oprecht betrokken bij de prestaties van iedereen in de groep en geven de informatie en advies die nodig is zodat iedereen in de groep het haalt. De verzorging bij alle rustpunten is tot in de puntjes verzorgt en ook tijdens de rit is er volop aandacht en bemoedigende woorden. Dit betekent dat je zelf je focus kunt houden op waar je voor gekomen bent: fietsen, genieten en afzien. Kortom: een aanrader!!

door Maarten Verkerk

Tour des Alpes

5

Wij hebben een fantastische fietsw